tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, July 1, 2010

i-city Shah Alam, syurga lampu


hallluuu.. di hari yang cerah tapi sedikit gelap tande nak hujan ni, ain nak share pengalaman pergi i-city. bahahahahaaaa, gelak guling guling sekarang.. orang pergi takde heboh nak kongsi pengalaman pun.. hihiii, ain pun sebenarnye takdo pengalaman nak kongsi.. alaa gi tengok lampu je pun.. ni kali kedua pergi, first time pergi dengan ehem ehem, kekasihhh la kan.. konon konon feeling romantic di bawah cahaya lampu.. chewahhh, yang ni pergi dengan family.. mama ain sibuk nak pergi, nak ambik gambar banyak banyak letak kat fb dier.. korang pun layan gambar je la ok ;)

arriving at destination at left
nampak tak? nampak tak?
ingat senang nak sampai sini?
perlu mengharungi lautan kereta tau..
dah kene bayar plak tu,
nasib baik RM2 sahajo,.
pastu dah ade tempat parking bosarrr..
sonang.
dulu dengan En.Fairul terpakse menapak jauh,
ni senang sikit ;)

Family ;)
ada yang takde ni..
mane tah yng lain pergi..
aizaaaa, oo aizaaa
ko kat ne ni ha?
errr,, yang duduk tengok henpon tu takde kene mengene dengan cerita ni okk
ain nampak berketinggian 170cm plak kan..
hihihihii


lampu dier dah makin banyakkk dah,
pelbagai jenis dah..
kerajaan dah bijak melaburkan duit rakyat,
pandai memilih lampu yang cantik..
bagussssss ;)

ko jangan berani berani nak naik kat sini,
tepi tepi tu dah ade abang wisel stanby je nak tiup wisel..
ain pun tak paham nape yang ni je dier tak kasi dekat,
yang lain boleh je plak..
harusss kite korek rahsie ni..
mungkin di sebalik tanduk berbahaya tu ade omeh?
sapo tau kan?
omeh tu emas la!

makcik ni la yang bertanggungjawab membawe saya ke dunia,
saya sayang dier walaupun saya malas kemas rumah.
hahahahahaaaa
mama ain selalu kate ain tak sayang dier sebab tak nak kemas rumah,,
apedaaaaa.. adakah mengemas rumah simbolik kasih sayang?
i dont understeng.........

cehhhh, baru nak feeling2 anak tunggal,
ade plak aunty kat belakang, nak gk buat tanduk..
takpe jap g aku g beli tanduk arnab betul2..
hihiiii



tadaaaaa, dah ade tanduk arnab..
tanduk ke telinge? lentummm je la..
wahhh..
kemain girang hati kau er..
orang dapat 4flat tak girang cm ni..
ain jalan sati icity pakai telinge arnab tu,
orang sume pandang,
hahahaaaaa
ade aku kisah?
takkan la budak je boleh?
kakak budak nak jugooo

barisan ibu yang ikhlas berjuang
makcik yang pakai tudung hitam tu adelah trademark beliau ke'peace'an tu
pueh den kobar an jangan buek, dogel yo tu..
tak pat den nak nolong er dah..

nengok muke yaya ni tension kan,
ain lagiiii tension..
tengok dier pakai telinge arnab ain, pastu tak nak bagi balik..
ishhhh.. baru nak verangan vudak kecik..
potong stim la yaya ni..
dier punye cekak mickey bagi kat den.
tak comellll ok,
takde bulu2..
-_-

pantang ade mase terluang, gossip...
hishhhh
tak rele i u ollzzz
selamat tinggal i city...

ok selesai..
pas g i-city kitorang tak puas hati pasal duit tak habis,
hihii.. g sambung plak kat uptown
pastu mama buat muke sedih, duit abis..
padan muko.. hahahahahaaa

ok la.. nak goreng bihun la..
tataaaa u olzzzzzz










14 comments:

daboo® said...

i study di shah alam tapi ta penah try pegi sini. next sem akan pergi! :)

Liyanaa. said...

bestnyaa :( ain kene byr ke kalau nk masuk? teringin lah nak pergi haih. eh eh dh bertukar layout :P

naz said...

kerajaan dah pandai labur duit rakyat? ahhaha baik punya

FyZa said...

wah besnya g icty..ala bg ja can kat yaya 2..;p

Nur -al- Ain said...

daboo, la pegi la.. best ;)

Nur -al- Ain said...

liyanaa.. free je,, parking je kene byr RM2 ;)

ok tak layout ain ni? hihi

Nur -al- Ain said...

naz.. baikkkkk ;p hahhaaaa

ayuni.eleena.M.T.azar. said...

gila cantikkk nya!! i-city ek namanya?

Nur -al- Ain said...

ayuni. yup2.. icity nama diberi.. hahaha

Nur -al- Ain said...

fyza.. xlehhhh.. hehehheee.. tu ain nyee.. haha

uncle said...

huhuu cam best jer tempat tu penuh lampu lip lap ..nanti uncle akan berkunjung kesana bawak family

nrshasha said...

xpenah p lagi sane ;(
kt mane ek???
mcm kt london lak
hehehe

Redbloodsnow said...

LAWA LAH KAT CTUE. DH CAM MASOK DUNIA ALICE IN WONDERLAND LER PLAK :) AILIKEEE...

myranaqi said...

huhuh..cntik kt situ..nnti nk pegi lagi..thnks sudi berkongsi gmbor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails