tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, July 24, 2010

UPDATE [ REVIEW ] Movie Best - Sorcerer's Apprentice

psstttt,..
ain nak buat review movie Sorcerer’s Apprentice ni,
tapi nak siapkan assignment sikit..
jap g ain sambung review ok ;)


http://theflickcast.com/wp-content/uploads//SorcerersApprentice.jpg

ok.. baru berkesempatan nak menyambung review ni;p
keseluruhannya cerita ni BEST ;) ain suke la cerite ni,, jalan cerite yang best, tak la berat sangat sampai nk pening pening paham.. pastu ade lawak jenake skit.. tak la mendatar je, tak la nak kenekerut kening je.. heheeee.. cerite ni kire mesti tonton gak la.. seronok, kalau bawak budak2 pun ok kot.. tapi ade la sceneciumcium skit, tapi sikit je, boleh tutup je mate diorang, tapi pastikan mereke dah terkencing sebelummasuk wayang ok.. gangguan kalau tengah tengok wayang, nak kene g toilet plak.. hehehee

rate ain bagi 4.5 / 5

kurang 0.5 sebab, kang bagi banyak banyak, mereke riak plak..
ohh, lain orang lain rase, ade gak yang kate cite ni tak best.. tapi kite kan pegi tengok wayang, nak relax.. so just enjoy je la movie, takyang la sibuk nak ambiktau pencahayaan la, effect api tak menjadi la.. alaaaa, awak bayar rm 10 je pun!

naktau jalan cerite,pelakon sume awak just google je k..heheee ;p hari ni simptom malas melande. maaf -_-

6 comments:

Yatre Hayati said...

ala..mana reviewnya?? heee

♥xaturen♥ said...

salam mesra, semoga anda ceria selalu!

sop said...

br esok nak gi tgk..

Nur -al- Ain said...

yatre, dah ade dh tu ;p

Nur -al- Ain said...

xaturen, mesreeee ;p

Nur -al- Ain said...

sop.. best cite ni ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails