tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, July 6, 2010

(PEMBERITAHUANN) Tahniah Netherland ;) Menang tanpe Bertanding

cehhhh.. tajuk membuatkan anda tertipu..
saje bergurau.. nak naikkan semangat pihak lawan.
hihihihiiiii

Ain doakan dalam mimpi Netherland menang pagi ni ( waktu Malaysia )

ok Netherland.. kite jumpe Spain final nanti.

kemain conform Spain ke Final ;)
saya yakin pada awak Spain, abang Villa saya akan buat yang terbaik
(=
nanti saya pergi tengok perlawanan tu secare langsung di kedai mamak berdekatan,
saya janji turun padang sokong kalian. Spain sayanggg..
janji tau menang, jangan malukan saye pleassseeeee...

ohhh, gambar atas tu memang sengaje kecik sebab nak test mate kau orang!
jangan marah okkk

kuliah dah start make takde nk blogwalking mahupun update setiap hari.
tapiii jangan la sombong tak singgah sini ok yayanggg


7 comments:

FarhanaDr said...

Abang Klose.. Abang Muller.. Abang Podolski dan abang Ballack yang dok kat tepi jek.. Main leklok, kasi sampai final ye. Hik hik.. =)

nurafiqah idris said...

terkejut aku!
huhu

nabilah abd rahman said...

go spain go....^_^

Fatin Aliyya said...

huhu..kita z suke blnda sbbnya brazilfevret kn blk awal..kita sokong germany...=D

cemomoi said...

ain, aku baru pasang angan-angan nak layan first time wc kali ni, kalu dah menang cenggitu aku nak tarik selimut le... gud nig

zulkbo said...

Salam bertandang..
moga kita semua
mendapat rahmat
dari-NYA jua..
جزاك اللهُ خيراً

'Cikgu Padi' said...

wah...lame tak bukak blog awak...windu3..hahahhaaa....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails