tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, July 22, 2010

Cara Mudah Nak Tau Tahap iQ

tadi jalan jalan ke belog KF, tengok almari awrd dier yang cantik menarik tu, lepastu terjumpe satu fakta menarik tentang manusia.. ;

Saintis kata semakin tinggi IQ seseorang, semakin kerap ia bermimpi.

source : http://www.kelanafana.blogspot.com/

ehemmmm ehemmm..
i likeee this fact ;)
heheheeee..
tau tak ain selalu bermimpi..
adakah ini bermaksud ain ber-iQ tinggi..
yeeeaaaaa.. pandai saintis ni la..
memang tepat la tu kajian tu..
huhuuuu..
En. Fairul, lepas ni sila jangan gelakkan mimpi mimpi merepek tu ok,
kerane itu tande iQ Nurul Ain tinggi tau.
ngeeeee~

dulu mase kecik kecik,
paling takut kalau mimpi dinasour..
sampai sekarang woo ingat mimpi tu,
sebab kerap gile mimpi dinasour datang pijak semua orang,
gile takut..
pastu tak dapat tido dah..
sekarang ni kalau mimpi gitu lagi, i kick u mr.dinasour..
hahahahaaaaa..
ain dah kuat tau ;p

mimpi best ape..
kalau mimpi yang seronok tu, rase tak nka bangun je,.
tapi kalau mimpi yang menyakitkan hati tu, rase menyesal tido..
pastu boleh badmood ok sepanjang hari..

orang kate mimpi mainan tido,
tak boleh percaye sangat la kan..
so kite enjoy je la mimpi mimpi tu..
hahhaaaa..
ade gak yang kate terbalik kan mimpi tu..
boleh percaye ke ha?

meh la share mimpi korang.. ;)

ok, nak pergi menjana mimpi ;p

byeeeee~



5 comments:

Eyriqazz said...

bijak2...

P/s : Tahniah, anda salah seorang finalist untuk contest hadiah birthday untuk Alisya. Appreaciate your reply on "Adakah anda Berjaya untuk mencukupi Syarat Surprise Ke Dua dan Ketiga dan sila balas di entry ini ya : http://www.eyriqazz.com/2010/07/finalist-contest-hadiah-birthday-untuk.html

Nur -al- Ain said...

eriqaz,,, waaaa,, first time nk dpt finalis ni.. suke2 ;p hehe

nurafiqah idris said...

aku mimpi gadoh dgn my dad last nite.
sgt berfantasi ke tu??
haha

cemomoi said...

patut le masa remaja dulu asyik mimpi best aje.. iq tgh tinggi rupanya

RafikJahat said...

wah, ye ke ? good info lah. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails