tajaan,

DenyutJantung!

Friday, July 2, 2010

Check List kembali ke jalan yang lurus

hai sayang sayang semua ;) kejap je dah hari Ahad kan.. macam baru semalam check earning nuffnang, macamm baru semalam gelakkan ayu yang masuk UiTM Lendu.. nak berorientasi.. haiiii, kejap nye mase berlalu..nanti nanti tak sedar dah kawin, beranak pinak, tau tau blog dah berusia 10 tahun.. HAHAHAAA.. tua nya aku nanti.. tak sabar nak tua sebab nanti boleh marah orang muda.. wtf?? ngeeee

esok sabtu, lepas tu dah ahad........ malasnya nak balik Melaka!! nak meneruskan rutin hidup sebagai pelajar balik selama 4 bulan lebih.. malasss la.. dah la sem ni ade bulan puase.. nanti sape nak masakkan time sahur.. waaaa~ rumah i tingkat 5, takde lift u! merangkak la naik nanti bulan puase.. HAHAHAHAHAAAA padan muka kau Ain! eh takpee, positive! mane la tau berkat kesabaran, badan mampu kurus dan sehot jessica alba nanti.. huhhuhuhuhu

nanti dah start kuliah takde chance dah la nak mengadap je laptop, buat blogwalking bagai ni.. malam sajo la boleh.. tapi tu pun kalau tak busy.. takde temujanji.. eheemm, student life kan waktu berfoyafoya.. ;)) jangan marah arr.. tapi selagi keje semua siap, takde hal punyo!

ok, jom check barang yang patut dibeli. sila jangan lupa.
1) TEST PAD bukan TEST PEN. kahkahkah..beli sebundle yang banyak terus tu. tapi rasenye baik beli buku la.. sem depan ada 8 kot subjek, maka beli buku 8 buah. gune buku lagi senang la.. gune kertas terbang terbang anak i buat kapal terbang.. heeeee,berangan la kau ber-anak..

2) PEN, pasal apa nak bukak sem je kene beli pen? bukan ke mase exam hari tu baru beli? cancel sekarang. tak payah beli pen. pastu sile nanti buang pen yang dah abis ink, tak payah simpan buat tukun dalam pencil case tu..buat semak je.. --> ini monolog dalaman ok. boleh abaikan

3) BELI BAJU SEKOLAH CAP CANGGIH, kahkahkah.. teringat zaman sekolah dulu, ni la yang dikejar tiap kali nak bukak sekolah.. lambat sikit size 14 1/2 dah abis. ape la kau canggih, size 14 1/2 tu selalu tak cukup. emosi tul kalau kene pakai size 15. mesti kene repeat beli baju sekolah lagi nanti. hehehheee.. ini saje melalut sebab tak tau nak beli ape lagi.

4) ha dah tau, beli DETERGENT AND SOFTLAND (betul ke eje ni ha?) detergent mungkin breeze colour tu, tapi softland peveret i yang colour peach.. hehehee.. letak lebih kasi wangi sikit ;) beli refill je la sebab botol yang hari tu ade kan, buat ape nak membazir beli botol berat2 tu..

5)beli TOILETRIES.. ni pun macam tah pape, setiap kali bukak sem nak beli set baru. cehh gedik. beli syampoo je ain, yang lain banyak lagi. sedar sikit JPA masuk lambat. nanti kalau takde duit kau makan la colgate berulam conditioner. maun?

ini sahaja yang mampu difikirkan buat masa ini. boring la entry ni kan, seboring Ain hari ni. dah la. byeeeeeee




7 comments:

FyZa said...

softlan kaler peach wangi ke eh? sllu beli pink or purple..hehe

naz said...

haha check pad pun perlu rasa nya hahahaha

unwanted said...

nnt bila start sem kena buat list untuk perkara yang perlu disiapkan pula.:)

Nur -al- Ain said...

fyza, wangi la.. ain suke ;p

Nur -al- Ain said...

naz.. yeeee ;p nasib baik naz ingatkn.. hahhaahaa

Nur -al- Ain said...

unwanted.. ye la ;( boring tul la...

ayuni.eleena.M.T.azar. said...

gooodluck ye ain.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails