tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, July 1, 2010

kau rase kau punya besar? ni ade lagi besar!

Fakta Hari Ini : untuk mereke yang inginkan kejutan..
hehheehehe,
oh, kasi tepek

18SX disini
.
.
.
.
.
.
.
.
.

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/may2009/8/0/image-10-for-norma-stiz-gallery-991973453.jpg

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/may2009/3/7/image-3-for-norma-stiz-gallery-902869251.jpg

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/may2009/6/6/image-1-for-norma-stiz-gallery-19603589.jpg



Norma Stitz, real name Annie Hawkins-Turner, was born in Atlanta, Georgia. She attended Jackson State University and got a BSW (Bachelor of Social Work). Norma began sending in pictures to publications in the early 1990's and was finally published in 1994. By 1997 she was also making her own movies as well.

In 1999, Guinness World Records declared Norma as having the largest natural breasts in the world and also the owner of the largest bra. Her measurements at the time were 70-48-52". Her bra size was 48V. Each tit weighed 28 pounds and she weighed 270. Since then her tits have grown up to 72ZZZ and she tops the scale at 345 pounds.



kau nak begini?
hahhahaha..
tengok pun sekse!
jangan di google ok name makcik ni,
lagi terkejut tengok kan ehem ehem nye tanpe seurat benang,
tapi ain tau korang mesti degil pegi google gk kan..
hehehehee

just share ;p
terime kasih kepade yang gemar forwardkan email..
hahaahaha
dah tak tau ape nk blog sebenarnye ;p

ok, tataaaaa


34 comments:

FyZa said...

yaTuhan besarr nya..ori ke 2? ish3

naz said...

nasib badan :) dari leper pun susah haha

Trulyfatin said...

mak hai...boleh drive ke itu macam??
mesti senak nak bawak beso2 cmtu uh..hahahahahahahahah

ayuni.eleena.M.T.azar. said...

behhh gila la.. xke dia nak berubat ke ape.. bukan ape, sekse gilerr tu

ARC™ said...

dia kate ori tu, ori r kot fyza...geli gile barffffff

Abd Karim MJ said...

Oh ini kena 21 SX oo... tapi ini kejadian ILAHI... hem.. no komen...

ªmiruL™ said...

Tu dia.. teringat lagu Ruffedge "Lemas"

joegrimjow said...

menggerunkan!

cemomoi said...

haaaa ain ni yang aku tak tahan tengok byk n3 ko ni edban sungguh...

teringat aku masa awal sekolah menengah dulu bila sorang ostat buat lawak orang afrika kalu nak bagi anak dia menyusu dia selempang ke belakang je (sebab dia dukung anak dengan kain kat belakang dia). kami gelak sakan tapi bebudak pompuan tarik muka masam. hooo baru la ada proof yang meyakinkan kebenaran kata-kata ostat aku tu

AMIRA IS MIRA said...

ok...aku ngeri,
try wat kalo berani..

Syafrizal said...

kesian pun ada..
kelakar pun ada
tapi kene rawat tu sebab membebankan haha

She is f.A.z.A said...

OMG!!!
seksi OR seksa ??

seksi ?? - absolutely NOT (i dunno if u do..=p )

seksa ?? - for sure!!!

snowy said...

wao...besarnya...bila terlampau besar...nampak ngeri....

Nur -al- Ain said...

fyza., hahhaa..dier kate ori ;)

Nur -al- Ain said...

naz, hahahaa.. leper ssh, bsh ssh.. cm no?

Nur -al- Ain said...

atin. dier byk duit.. xde hal nye la.. hihii

Gurlinrainbow said...

lorh . seksanyee .

Nur -al- Ain said...

ayuni.. xla.. die kate dier bangge ;)

Nur -al- Ain said...

arc.. hhaaahaa tau takpe.. geli errrkk

Nur -al- Ain said...

karim.. yup2 ;p heheheee.. dier kate ok, ok la tu kot.. huhuhuh

Nur -al- Ain said...

mirul.. hahahaa..semputtt!

Nur -al- Ain said...

joe.. hheehee.. ade minuman yg sesuai ke ni joe?

Nur -al- Ain said...

cemomoi.. hahahaa mmg tak tahan la lawak cm tu.. siap ustaz lagi ek.. hehhee ;p

Nur -al- Ain said...

mira, hahaaa.. aku lg ngeri!!

Nur -al- Ain said...

syafrizal.. eleh.. dier rase membahagiakan ok.. tak terbebabn.. ngehhh

Nur -al- Ain said...

faza, seksaaaa ofcoz!

Zack Zaifull said...

eh! baru lepas tengok kat 1 blog bontot yang besar, ni bumper depan plak besar.... huahahahhaha! confirm ambik sunat malam jumaat malam ni hahaha

Nur -al- Ain said...

gurlin.. sgt seksa kan.. tapi dier suke.. hohohoho

Nur -al- Ain said...

snowy.. tau takpe.. dh tak sedap nk pandang dh kn.. hihihihii

Nur -al- Ain said...

zack.. errrrr.. no comment.. i innocent.. hahahhhaa

Yatre Hayati said...

ayo......besarnya!!

Nur -al- Ain said...

hooo.. tak larat nak pandang kn.. ngehhh

ChiLaBaey's said...

Omak ai....!! Hilang nafsu den bilo tengok macam ni... Hehehehe.... ;)

azremy said...

banyak susu ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails