tajaan,

DenyutJantung!

Monday, July 5, 2010

Juara Mentor Musim Ke-Empat, Hadiah Wang Tunai RM100,000 , milik Mohd (Mohd Izwan Mohd Nor) protege Ziana Zain

haii sayang semuaaaa..
Ain kat Melaka dah..
kehidupan akan tetap diteruskan..
korang dah tau belum juara Mentor?
Meh Ain bagi tau kat sape yang tak tau tu,
Juara Mentor tahun ni ialah Protege Kak Ziana Zain.
weewwiittt..
Mohd juara tahun ni ;)

[mentor4[4].jpg]

Saingan Mohd ialah Nani dengan mentornya Azmeer, Mohd dengan mentornya Ziana Zain, dan Dayang bersama protegenya Adi.
rezeki berpihak kepade Mohd..
Tak salah Ziana Zain tuka protege dulu ;))

RM100,000 tu beb hadiah utamee..
masyukkkk ;p
hehheheee..
rasenye Mentor lagi best and lebih berkualiti la dari AF..
maybe sebab Af dah lame and rase macam drama je lebih..
heheee.
tapi sejujurnye ain tak layan pun rancangan realiti ni.. s
ekarang demam bola beb..


errr...rasenye German juara kali ni.. tapi nak Spain menang jugak!



tahniah Mohd (Mohd Izwan Mohd Nor) Mentor 4 ;)

http://4.bp.blogspot.com/_wGCq5-udNl8/S2pmxuiN5rI/AAAAAAAAFKc/93sV738Ycog/s400/ziana+zain+-+mentor+4.jpg

tahniah banyak banyak, hot mama, Ziana Zain.. i likeee

ok, nak sesuaikan mate dengan waktu tido yang baru. tattaaaa semua.

3 comments:

Legasi Piston Pecah said...

tahniah MOHD...teka-teki menjadi kenyataan akhirnya!
------------------------------
[Gambar]Cara-cara serangga buat rumah

FyZa said...

mohd layak jd juara! terbaekk..;)

ChiLaBaey's said...

Ehh.. Bukan Cik Ain ker yang menang... Sifunye Hazami kan...???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails