tajaan,

DenyutJantung!

Friday, July 30, 2010

Kali Pertama Menang Contest ;)

ehemmm ehemmm,
hati tengah gembira bangat ni,
first time ni masuk contest pastu menang..
HAHAHAAA..
walaupun tak menang tempat pertama, tapi menang jugak ok,
kire hadiah saguhati la..



Tempat pertama, Joe yang dapat,
suggestion kami sama, tapi mungkin cara joe sampaikan lagi best
dier siap komik bagai.. huhuuu..
dier buat entry tu sejam, ain buat sepluh minit, tu la pasal tak jadi Juara.
tak pun Joe kuat minum milo, pasal tu dier jadi juara. huuu ;)
takpe, rezeki dier,
lagi pun masuk contest saje suke suke, menang lagi sukeeeeee ;p
Alisya pun comellll sangat!
otai eyriqazz pun tak sombong! i like ;p

nak tengok apa yang dimenangi dan mengapa memenangi, jom lawat page otai peveret saya ni ;p

ni pulak entry, "hadiah-birthday-untuk-alisya." yang saya pertaruhkan, mungkin berkat keikhlasan hati membantu otai cari hadiah yang memenangkan saya, cehh. perasan.. tapi memang ikhlas ok, kerana Alisya layak mendapatkan nya.. woooahhhh.. alisya sayang kakak kan? heheheeee ;p

tenkiu otai GTO! terima kasih untuk tips yang berguna dan hadiah yang otai bagi. nanti buat contest nak join lagi ! tahniah kepada yang menang jugak ;))

kepade kesayangan ramai, Alisya, kakak doakan Alisya membesar jadi anak yang baik, bijak pandai dan sentiase ingat ibu ayah Alisya yang sayangkan Alisya ye. jangan lupa mereke yang menjaga Alisya bagai menatang minyak yang penuh ni ;) Membesar dengan bijak dengan milo ye sayang.. err, milo boleh abaikan. budak kecik minum milo nanti najis mugallazah mereke keras.. heheeeeee.. kate wan saya la ;)

sebelum tercerita mengenai najis dengan lebih panjang, izinkan saya mengundur diri.

wassalam dan terima kasih lagi sifu eyriqazz!


4 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Tahniah2... Walaupun telah dikalahkan oleh Jow... Kena cuba di lain kali... Takpe nanti saya buat contest khas untuk Ain jer... Pasti jadi Juara tanpa bertanding... Hehehehe... ;)

Nur -al- Ain said...

hohohhhhhoo.. pakngah perli err... grrrr.. plz pakngah buat contest untuk ain je. hahahhaaaa.. nk menang! paknghag kan byk gadjet yang lama2, patut ganti baru.. meh pas sini.. hihiiiiiiiiiiii

ChiLaBaey's Spot said...

Meh...mehh datang rumah ambik... hehehehe.... :)

Encik Tikus said...

wah~ tahniah yeee :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails