tajaan,

DenyutJantung!

Monday, April 26, 2010

tersayang dia. beyond control. im sorry

ahlan wasahlan, today saye nak bagitau saye dah sayangkan seseorang lagi,
sayang bangatttt.
ain dah tak sanggup nak berahsia lagi, biarlah ain mengakuinya,
harap lepas ni takde yang pertikaikan lagi. ;p


saya sudah sayang kan nuffnang! yeahhhh, sukar di kawal perasaan ni, hehehehe ni reason kenape in semua berlaku, beyond control okk.


Kenape Saya Suka dan Sayangkan Nuffnang :

1) nuffnang membantu saya menjana pendapatn kecil, kini saya mampu tersenyum. memang surat kepade nuffnang ini membawa kesan yang besar kepade hidup saya. Heheeehee nanti dengan duit yang masih tak boleh di-cash out tu. ala, bukan banyak lagi pun, (tapi saya tetap gumbiraaa) saya nak beli sesuatu yang bermakna untuk si-lappy saya yang banyak membantu dalam menjayakan produksi ini. (?) , tak pun boleh ikut jejak langkah CikEpal beli tempe banyak banyak ;)dah la,skip la pegi nombor 2.


2) lepas tu saye jugak berkesempatan mengkantoikan beberape orang yang macam tak suke saye, tapi stalk ke blog ni selaluuuu. HEHEHE. ooo, pure pure benci tapi prihatin ye. tak, saye tak kutuk orang di belog ni, jangan risau. kalau belum tahap maksima punye marah, takkan nak cerite pasal kemarahan ni belog. tak sesuai untuk tatapan pembace ;p kan..
baik cerite yang happy, sesekalai ade jgk yang sedih macam dekat entry INI. hidup kan macam roda, kejap kat atas, kejap kat bawah. kan bagus kalau roda pancit time kita di atas. tak yah pusing bawah dah, tu pun kalauu, tibe tibe macam hibe, jom la ke-next


3) dengan nuffnang saye pun bertambah friend saye, nanti saya suke ke nuffnang community, terjah macam Nas Ahmad, pastu kalau tengok, best la dier, follow la. pastu nanti boleh menambah sahabat alamaya. ok ape bersahabat di alam ini, kite tak la malu sangat and macam lagi ikhlas kot. macam takde motif pun nak tipu
Kapten. takde point kan buat entry untuk menipu..what for?? chewwahhh. saye juge percaye semue blogger mesti tak tipu punye, mesti jujur dalam penulisan. tapi yang kes plagiat tu, mungkin berblog atas dasar duit semate mate, bukan dari hati suci murni nak kepohkan hal peribadi kat satu dunie. HAHAHAHA ;)


4) lepastu boleh join
project alpha. best la project ni. dalam banyak banyak project yang dapat dalam semester ni, project ni la yang paling menambat hati. compare to project lain, bosan jee. project ni ade Jojo comell, ade Redmummy hott ade saye. eh eh, ye la. saya jadi halimunan, mesti takde yang perasan =.= heeeee. pstt, kat sini ade instantcashblogging. tu la best T.T walaupun saye tak pernah dapat lagi, tapi seronok la masuk. pastu bace orang lain punye entry gak pastu nanti kate, woww, creatif nye dier, apsal aku tak terpikir nak buat entry cam dier ni. cemburuu, sekarang nak mantapkan kecretifan akal lagi.


5)suke nuffnang sebab ade RedMummy.uhhh...saye sangat adore dengan RedMummy. wanita melayu yang berjaya dalam arena ni. salute la kat RedMummy. walaupun glamour, tapi dier tak sombong tau. dier reply comment saye, pastu reply tweet saye, eh, memang saye gembire la. berbesar hati saye. orang glamour tak sombong dah susah nak carik. macam iklan top, hati yang suci sukar dicarii. ape pun,RedMummy terbaik la ;) wa caya sama luu


6)ni yang paling best,- boleh gelak tengok analytic. haaa, tau macam macam orang sekodeng. tapi pelik gak cam ne boleh sampai di sini. fuhh, dulu banyak keyword kelaka macam 'suami curang' la, 'perut buncit' la. sekarang ni banyak analytic memang hot, selalu ade. skin care 'kek batik' SimplySiti ramai mengoogle sekarang. memang tak sudah sudah rakyat Malaysia google pasal kekbatik. pastu terbaru ade yang google soalan bocor. eh, nape tak tanye personel,, saya ade la ;) haaahaaa. tapi yang tak boleh tahan, keyword- macam mana nak hubungi sugar daddy (!) ingat ini agency cari sugar daddy? fuhhhh,ekau ni. malu den la.


:dier taknak besar la,kurang vitamin kot, tekan la ye kasi besau:

kesimpulannya, saya memang suke nuffnang dan tak menyesal tukar
status saya.
menyesal dari dulu tak tuka statussss.

kepade yang heboh pasal nak berbelog ke nak buat duit,
ape salahnye sambil menyelam minum air.
kan?
tapi jangan la melampau sangat bermata duitan.
HAHAHAH ;p
berpada pada la.
ye la sekarang ni zaman semua pun pakai duit,
waima nak basuh tangan skit je pun kat toilet shopping complex bayar RM0.30 sekarang ni.
apo nak dikato?

kepade nuffnang,
terime kasih daun keladi,
esok luse bagi la duit lagii,

hehehehee

Tata ;p



8 comments:

tOyO said...

baru bape hinggit je dlm akaun nuufnang..belog x popular..gitula..hehehe..

Aiza Hanis S. said...

kak in, watkan orgnye nuffnang. dr dulu x jd2 nehh

Nur -al- Ain said...

toyo, sabar2,bukan sekelip mate saje. sabar sabarrr

Nur -al- Ain said...

aiza, dah ade tu.. tapi dah sekodeng kat belog hang, ade dh nuffnang tu.. ;) cube edit profile skit..

naz said...

wahhh poket penuh ker? haha i tak pandai la nuffnang nie :)

Aiza Hanis S. said...

haha dah nek tujuhploh lime sen. leh bli askem kt psraya ttj tp lg singgit tigeploh lime sen kne mntk abah tu pon kalau dye tak wt prngai alkadakotun dye hahahaha

Nur -al- Ain said...

naz, penuh abuk jeee. hii

Nur -al- Ain said...

kahkahkah. tu la rahsie kekayaan beliau. alkodukutun tu harussss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails