tajaan,

DenyutJantung!

Friday, April 30, 2010

Kenape bangge bergambar bersama hand gesture yang memberi maksud lucah.

sekarang, zaman dah canggih ni, orang semua suke bergambar. posing sane sini ;) huu, dulu nak ambik gambar yang penting penting je. sayang kodak okk, nanti dah beli kodak pastu nak cuci lagi. kalau gambar merepek, tak berbaloiii. lagipun dulu ambik gambar skema je, paling funky pun buat peace, dah terbaik dah tu, sekarang ni macam macam skill, buat pipi kembung macam ikan buntal, buat style nak cium muah muah. okk, saye pun pernah buat jugak. HAHA ;) alaaa, nak gak merase, tapi jiwe dah tak remaje sangat, dah tak minat nak beraksi gitu, sekarang buat aksi gadis baik dan sopan yang bakal disayangi ibu mertua sahaja. kehkehkehhh.

point utama hari ini, nak share dengan anda semua simbolik posing kite tu, bukan takde makne, jangan anda salah sangke plak. adikadik, jangan asyik sangat nak bergambar, buat macam orang lain buat, tampal kat laman sosial, pastu tak paham ape maksud posing tu,.
ishishish, macam dalam rancangan adikku sayang plak. ;p



mule mule sekali yang paling menjadi gaya ikutan ialah 'PEACE' , jari hantu dan jari telunjuk membentuk huruf 'V'. lepastu senyumm. yeayyy. dulu aku pun ingat, ini sekadar, Peace No War. rupenye tersilap. ;( betape jahil dan mudahnye kite tertipu dengan agenda Yahudi. memang pandai Si-Yahudi ni.

Nak tau maksud sebenar?

Simbol ini berasal dari simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan Yahudi. Simbol ini telah digunakan oleh Yasser Arafat (Bekas Presiden Palestin), Richard Nixon (Bekas Presiden amerika) dan Winston Churchil (Bekas Presiden Amerika).

Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati.Tanda “v” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).

Di dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala. Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa itu adalah tanda kegemarannya. Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya.

Salah seorang penyelidik menegaskan, simbol PEACE adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist). Mereka mengambil salib kristian dan mematahkannnya ke atas dan menerbalikkannya ke bawah. Tanda 3 palang yang menghala ke bawah membawa maksud ; Past (Palang kanan), Present (Palang tengah) dan Future (Palang kiri)







Gambar sebelah kiri adalah simbol yang telah diubahsuai dan digunakan sekarang, gambar tengah adalah cabang asal 3 rukun gerakan syaitan atau kedamaian oleh syaitan dan gambar sebelah kanan adalah logo asal kumpulan Gereja Syaitan. Lihat gambar kecil berbentuk bunga di atas palang, ia adalah logo nazi.


Ya Allah, betape jahil nye kite, ikut ape yang orang buat, tapi sebenarnye...
sebar sebarkan kepade anakanak, kakakkakak, adikadik,jiranjiran, dan segale nye la. dah, tak nak buat peace lagi dah..walaupun macam dah terbiase. fuhh, macam tu sekali kan pengaruh buat peace, sampai rase dah jadi habit bergambar buat peace, harus tukar habit sekarang ok.



lagi ape lagi simbol yang dibuat orang sekarang ni? tapi simbol ni orang tua tak buat, budakbudak muda yang buat. ooo, masuk pub dan bergambar begini errrr. tau tak maksud nye kak? meh acik story, kemain payah nak carik gambar. selalu tak carik bersepah sepah jumpe gambar gini.

gambar ni dapat dari web INI. berhempas pulas mencari untuk anda semua tau, ;p

tengok macam mengghairahkan ke kalau buat aksi macam ni? macam biase je, tak cute pun rasenye. apsal nak kene posing begini?

tau tak hand gesture ini sebenarnya tanda aktiviti seksual di mana bahagian kemaluan (vagina) perempuan dijilat. uiiiii, yang tak tahu, sila ambik tau. yang dah tahu, nak buat, buat la.. hak awak kann. tapi, betul ni. tak cantik mana pun. hihihi ;(



ok, ini pun hand gesture yang sangat fofular bak pisang goreng panas. wuuu, ala-ala rock ooo, pastu nak rock lagi jelirkan lidah sikit. comfirm anda paling rock di dunia. kahkahkah.
ini salah satu simbol dalam ritual keagamaan Kristian ( correct me if wrong) .agak agak nya yang buat ni lepas tau maksud ni, nak buat lagi tak ha?

nak info lebih pasal tangan rock ni, beserta gambar lagi anda sile ke SINI

info ni sekadar saya nak kongsi bersama supaye kite same same sedar. bukan nak memalukan atau nak kate saye baik, awak jahat. dan bukan jugak nak kate, jangan bergambar. bukan macam tu, cume ber agak la. tu saja..

kesimpulannya, lepas ni bergamba tegak dan senyum sahaja. HAHA ;)

tatataa







8 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

ermmmm
yer ker
baru tahu...
naisb baik tak penah wat lagi pun..

Nur -al- Ain said...

hehe ;p tau takpe. eh ini la ieja er.. kite pernah buat entry pasal kamu tau. hehe, cube g sekodeng kt bawah2

ChiLaBaey's said...

Thanks 4 ur informasi... Sangat2 bagus diwar2kan sebab tak ramai yang tahu... Budak2 sekarang mengikut saje apa yang orang lain buat... cool lah konon... :)

Nur -al- Ain said...

pakngah, tu la pasal.. sebar sebarkan la ;p untuk pengetahuan semue

Anonymous said...

the lost symbol ebook download free http://audiobookscollection.co.uk/it/Dragonsong/p30204/ ins 23 ebook [url=http://audiobookscollection.co.uk/fr/Feeding-the-Bump-Nutrition-and-Recipes-for-Pregnancy/p167186/]for a lost soldier ebook[/url] pc repair and maintenance ebook

Anonymous said...

gps signal locater software http://buysoftwareonline.co.uk/es/product-34611/Microsoft-Windows-7-Ultimate-x64-ENGLISH-Service-Pack-1 what is inews software [url=http://buysoftwareonline.co.uk/product-34610/Microsoft-Windows-7-Ultimate-x32-ENGLISH-Service-Pack-1]system wide accounting software[/url] genealogy software for vista
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/category-100-113/Music-Software?page=2]Music Software - Software Store[/url] western digital mac backup software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/de/product-14081/PGP-Desktop-9-5-Mac][img]http://buyoem.co.uk/image/2.gif[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/grifulvin-v.htm][img]http://onlinemedistore.com/3.jpg[/img][/url]
specialty pharmacy and oklahoma city http://certifiedpharmacy.co.uk/products/kamasutra-dotted-condoms.htm toronto pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/generic-imitrex.htm]human growth hormone canadian pharmacy[/url]
pharmacy returns http://certifiedpharmacy.co.uk/products/ponstel.htm online pharmacy information [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/paroxetine.htm]paroxetine[/url]
course pharmacy technician http://certifiedpharmacy.co.uk/products/lanoxin.htm university of utah college of pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/kytril.htm]compound pharmacy[/url]
abc pharmacy ca http://certifiedpharmacy.co.uk/products/viagra-super-active-plus.htm pharmacy prices [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cardura.htm]cardura[/url]

Anonymous said...

dating paiste cymbals http://loveepicentre.com/advice/ was carlton dating ashlynn brook
horney mature women for dating [url=http://loveepicentre.com/map/]saint raphael dating web site[/url] organization for men dating young girls
who is t i dating [url=http://loveepicentre.com/advice/]free dating montana[/url] dating china japanese [url=http://loveepicentre.com/user/shimimi/]shimimi[/url] dating gay online service

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails