tajaan,

DenyutJantung!

Monday, April 26, 2010

Sumpah Saya Tak Sombong/Kekwat

saya nak cerita sikit ni, saya nak mengaku ni yang saya bukan sombong, blogger tak mesra alam. tak tak, bile berkesempatan saya suke blog berjalan mengelilingi dunia. rasa power dan gembira bila baca blog orang lain. Macam contoh blog ibu Hanis Zalikha, Aunty Nani Rostam, rase dekat sangat dengan beliau walaupun tak pernah jumpe ;p hihi. suke bace aunty ni bercerite, macam luahan hati. ikhlas dan telus je. pastu kan auntu cakap WOHH, comel la, hehe. eh,bukan cakap, type..pastu suke ke rumah Chika jugak, nak ke Aussie masih belum sampai mase, ke rumah alamaya ajelah. tu je mampu, tu pun kadang kadang ade bulan miss bayar. bile bace kisah dier, best nye jadi Chika. untung betull ;) HAHA.tapi takpe, tetap untung jadi diri sendiri.
banyak lagi blog yang saye suke bace walaupun diorang tak follow pun saye,

sebab malu lah nak cakap, i follow u, u followlah i.
malu malu, so not me.
poyo je cakap 'sonotme' (?)


ok, kisah sebenarnye ialah, saya nak bagi tau ni ade follower yang saye tak dapat nak terjah balik blog mereke. macam ade sesuatu yang mengganggu hubungan kite dan tak merestuinye. tak tido malam mengenangkan perkare ini. saya gusar anda ingat saye perempuan kekwat yang poyo, tak sedar diri bak melukut di tepi gantang, harapkan pagar,pagar makan padi.. ohh, ni semua bermain di fikiran la. heeee.

meh saye bagi bukti,

tengok, dekat name si cokelat tu tak ber-link. saye buntu pikir jalan penyelesaian nak menselesaikan dilema ni. saya teringin sangat terjah ke belog kamu. kot kot saya layak dapat cokelat free ke, kat sini bagitau tentang promotion coklat besar besaran ke. siapa tahu kan? frust frust frust. si cokelat, tinggalkan jejak ye, nanti boleh kite berhubung melalui alam maya. Adamaya di TV3, jangan salah bace plak.

sepatutnye appear begini. nanti name tu berlink,make saya boleh terjah belog anda. macam atas tu belog rakan se-uitm. malu saye tau, bocor rahsie saya baik di blog, jahat di UiTM. BAHAHAyaa, Paie, rahsiekan hubungan kite di blog ye. haaaahaaaa. lepas tu jangan sesekali bile berjumpe kate, 'eh aku baru baca blog kau semalam', comfirm saye akan malu tahap cipan. kenape perasaan tu berlaku? masih lagi dalam samaran sebab dan akibatnya. yang pastinya masih belum ketemu jalab nak overcome. uuuu, shame shame.


lagi satu contoh ialah :

bukan saje tak ber-link, gambar ke ape ape pengenalan diri pun takde. teringin nak tau sape eija di sebalik hatihati tersebut.. adakah kawan baik saya di matrix dulu? nama dier ija, tapi Fahana suke panggil dier flowerhorn, saya betul betul tak setuju. HAHA ;p sekarang baik mengaku siape eija yang sebenar. supaye terungkai segale misteri ini. tolonglahh..

yang dapat diterjah, jangan marah tak tinggalkan jejak. saye mesti singgah, tapi nak mengcomment tiade mase la. masa saya dedikasi khas untuk Final sekarang ni, kecuali pade ketika ketika tertentu. hehehehe, ye la, kan perlu rehat. kamuu ni, sinis la.

teringin nak berbelog gaye Naz, sempoi, ayat makan dalam, puitis lagi. penulisan matang sangat..

tapi apakan daye, baru nak mengarang pantun 2 kerat dah kene pikir nak masak ape hari ni,? pikir anak anak nak makan ape? eh,tu tipu. selalu hilang fokus. takde momentum betul la. huh, ade tak kene mengene momentum? rase macam nak sebut tapi tak tau bile sepatutnye. heee.

ok la, nak ganti tido 2 hari sebab dah 20hari tak tido. WHAT? ok,tipu lagi.

ByeBye

5 comments:

Kapten said...

selalu gak jumpa follower mcm tu
nak list balik x blh... hmmm

Kapten said...

selalu gak jumpa follower mcm tu
nak list balik x blh... hmmm

Kapten said...

aku pun selalu gak jumpa follower mcm tu... x leh nak list balik

Kapten said...

aku pun selalu gak jumpa follower mcm tu... x leh nak list balik

Nur -al- Ain said...

ye kapten, percaye percaye, jangan risauu ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails