tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, April 3, 2010

Alih Bahasa Yang Lucah

nak tengok sesuatu yang comel dan lucah tak? eh bukan lucah, lucu. ala, malas la nak backspace. (,") . tadi sengaja menggedik google blog sendiri dan translate kan ia. comel ok, HAHA. ini translation latest update, so entry bawah la, kelaka dan comel ;) pegi la cuba, mesti nanti terukur senyuman atau yang extreme tergelak terbahak bahak.

yang original ; font hitam
yang di alih bahasa ; font merah

******************************


senang hati kalau duit menimbun. happy if money up. cara nak timbunkan duit..( UPDATE MENARIK) how my money timbunkan .. (UPDATE INTERESTING)

hye! hye! hari ni nak kongsi sesuatu yang boleh menjana pendapatan. today I want to share something that can generate income. My Look. My Look. tak pernah dengar? I never heard? HAHA. Haha. aku pun baru nak dengar. I also want to hear new. tapi dah join. but I join. ala, cuba je la, senang je pun.mana la tau tibe2 kaya. style, try je la, je love la tau tibe2 pun.mana rich. kan senang gitu, boleh terus berhenti belaja dan kawin serta pergi melancong seluruh negara. gitu kan easily, can stop belaja and marries and traveling around the country. fun la gitu. fun la gitu.

mylook ni mcm search engine la. mylook mcm ni la search engine.
1 hari kite search 5 carian, pape la, search la sapa comel hari ni, search baju latest siti pakai, 1 day 5 search kite search, Pape la, la sapa search cute today, search siti latest dress wear,
takpun search nape bumi bulat dan ko pikirla lagi, cukupkan 5, lepas 5 tu tak dapat bayaran dah, tapi masih la boleh carik takpun search nape earth and co rounded pikirla again, enrich 5, then 5 I can not already paid, but still it could scrap

bayaran nya lumayan la, kalau nak dibandingakan dengan kesenangan nya ;) It paid its money, if you want the comfort of his dibandingakan;)

$0.22 per search x 5 times = $1.10 per day

tengok? watch? semudah ABC dapat 1.10 sehari. as easy as ABC to 1:10 daily.


ok, sekarang click sini untuk daftar dan dapatkan maklumat lanjut. ok, now click here to register and get more information. janji tau awak pegi, nanti kite kaya same same boleh show off di belog masing masing. pegi promise you know, later kite rich SAME SAME belog can show off on their own. HAHA ;) Haha;)


>>>>>>CLICK CLICK CLICK CLICK<<<<<<<>>>>>> <<<<<<<


update,: update,:

tak sampai sejam terkejut tengok dah banyak. not until an hour I was surprised to see more. HAHA ;) Haha;)
suka hati ! happy!

: tekan kasi besar : : Press to put large:

sekarang jom pakat ramai ramai, daftar di public discussion more positive attitude now, register at

>>>>>>>>>>>SSSSSSSSSSIIIIIIIIIINNNNNNNIIIIIII<<<<<<< <<<<<<< >>>>>>>>>>> SSSSSSSSSSIIIIIIIIIINNNNNNNIIIIIII


update lagi, as at 03.04.2010 update again, as at 03/04/2010

: tekan sekarang untuk kejutan baik punyaaaa : : Press now for a good surprise punyaaaa:

gembira bila tengok setiap hari poket internet semakin beranak mempinak kan diri, I'm happy when the internet every day bag mempinak birth right away,
tapi pasti sedih kalau tau ini gimik semata mata. but it is sad if this tau solely gimmick.
takpe, kita kan kene usaha dan kemudian tawakal, takpe, kene, right effort, and then puteri,
mari kita aplikasikan konsep tersebut. Let us apply the concept.
pergi join sekarang supaya nanti tidak berputih mata tengok saya bergambar bersama Lamborghini kuning hasil duit MyLook. go now so will not join berputih eyes I see the picture with a yellow Lamborghini MyLook money.

nah terus kesana sekarang, lo continue to get there now,
jangan berlengah, Do not delay,
kan dari sekolah rendah dah tau tak bagus mentangguhkan kerja? right from primary school I do not know mentangguhkan good job?
pegi sekarang, pegi now
sebelum saya marah, before I get angry,
baik tekan bawah tu sekarang, well now I hit bottom,

>>>TEEEEKKKKAAANNN TERRRUUSSS<<< >>> TEEEEKKKKAAANNN TERRRUUSSS <<<

HAHA. percaya kan kelaka?
gagagaga ;)

sekarang boleh tido
sebelum tido off kan alarm fon,
dan maafakan semua orang,
itu pesan Ratu Hati Saya.

selamat malam selamat pagi,
ada malam,ada pagi,
sebelum tido gosok gigi,
siang hari jumpa lagi.






.ilysm MohdFairul



2 comments:

naz said...

perghhh masukk gilaaa

Aus MeLankoLik said...

hahahaak , apela kau . hahaha
aku da daftar da ..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails