tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, April 22, 2010

My Dream Destination - Cape Town

dulu mase kecik kecik, petang petang mesti tengok cerita cinderella. HAHA ;p sampai sekarang ingat video clip sebelum dan selepas cite tu abis. perempuan rambut pendek. hiiii. cite tu ade buat penggambaran dekat Cape Town kalau tak silap. start dari tu la, cam nak gile pegi Cape Town. macam best je minum kopi kat sane? HA? eh ni memang ape yang saye rase. HEHE, pastu mase bace novel, pun destinasi kat Cape Town. eh, cool la name tu. Cape Town. Macam best gile je. bosan la nak pergi Paris la, HK la, shopping je.. come on la, kite g relax-relax kan minda lepas abis exam. uuuuu~. sapa mau sponsor?

ni map ke sane, sane jauh di Africa nunnn, takkan nak naik bus, make kene google la air transportation terhebat, MAS ;))


tadi dah pegi lawat MAS Traveller.com, memang lengkap gile ape yang ade kat sane. wow, macam nak kumpul duit dari sekarang, berkobar rase nak ke sane ni ;)

nak tengok gambar yang mengiurkan tak? meh kite share.. ni sume picture ihsan google, kalau nak lagi byk, google je ;p




tenang kann, mesti lupe segale kesusahan menjawab exam.
arggghhh, dah teringat ahad exam, tension balik.
scroll tengok atas balik. HEHE

bestnye dapat bercuti sini, memang percutian idaman ni. takde ke blogger kaye nak sponsor percutian g sini? buat contest pastu bagi hadiah ke sini?
wow, sure saye buat sehabis baik nak menang.
nak ke Cape Town,
dalam mimpi pun jadilahhhhh.

ok la, Bye.
nak google gambar banyak banyak lagi,
awak tengok la ni. best tau. layannnn~








Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAStraveller.com



2 comments:

|| nemo mimosh || said...

KITE LAGI SUKE BALI..

thanks folo kite..kamu takde chatbox ke?? anyway, keep in touch oke? :)

Nur -al- Ain said...

BALI pun best kot..

mmg xde chatbox sbb nanti byk org suh beli tudung la, baju la. huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails