tajaan,

DenyutJantung!

Friday, April 2, 2010

Kebenaran My Look - tambah pendapatan?

tolongla seseorang bagi tau kebenaran My Look ni.
Harus ke aku menaruh harapan setinggi gunung,
Nanti rasa dah macam kaya,
terus bye bye buku akaun tebal,

bye bye UiTM,
tapi UiTM tetap di hati ;)
hye pelamin,
hye Paris.
HAHAHAbislah pokai selepas itu,

ish, patut ke percaya ni? kalau tengok progress, WOW ! Mantap.
ok, mengapa tidak kite bagi peluang, layankan je,
"jika tidak dipecahkan ruyung mana dapat sagunya" (?)
harap maaf kalau peribahasa tidak sesuai. huuu
tapi ade yang kate takut takut email di manipulate.
haish, apa patut buat?

jom, daftar sama sama, kalau kaya kita samasama kecapi bahaya,eh salah, kecapi bahagia.. kalau jadi mangsa manipulation, mari la kita same same jadi mangsa. bak kata pepatah berat sama dipukul, ringan sama dijinjang ;), ataupun lidi sebatang senang patah, kalau penyapu lidi susah nak patah.

ok la, sebelum ter-merapu lebih panjang, baik kau orang pegi je sekodeng bende alah ni, pastu daftar. jangan was was, nanti perut buncit. ha?WTH?

dah, tak payah susah susah nak google, nah saya mudahkan keje anda.


>>>CLICK JE SINI HA<<<

pendapat pakar tentang bende ini?

notabawahentry : hari ini duit dah meningkat $9.90

**********************


semoga roh arwahyarham Din Beramboi ditempatkan di kalangan orang yang beriman, arwah dekat di hati masyarakat hinggakan saya sendiri terasa sedih akan pemergiannya.
semoga keluarga arwah tabah. Allah lebihkan sayangkan beliau.

Al-Fatihah.

5 comments:

Kapten said...

aku pun pelik
camana nak cashout?

dian said...

wah..i did join it too..
hehe..
tp xtau jgk la tol ke x..

Nur -al- Ain said...

tau takpe. hadoiiii

Nur -al- Ain said...

to dian, yeah! kalau kaye memang kita akan menyumbang kepada ekonimi negara babe.kihkihkih

dian said...

ohh yess!
kte akn menyumbang dgn care bershopping!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails