tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, April 3, 2010

senang hati kalau duit menimbun. cara nak timbunkan duit..( UPDATE MENARIK)

hye! hari ni nak kongsi sesuatu yang boleh menjana pendapatan. My Look. tak pernah dengar? HAHA. aku pun baru nak dengar. tapi dah join. ala, cuba je la, senang je pun.mana la tau tibe2 kaya. kan senang gitu, boleh terus berhenti belaja dan kawin serta pergi melancong seluruh negara. fun la gitu.

mylook ni mcm search engine la.
1 hari kite search 5 carian, pape la, search la sapa comel hari ni, search baju latest siti pakai,
takpun search nape bumi bulat dan ko pikirla lagi, cukupkan 5, lepas 5 tu tak dapat bayaran dah, tapi masih la boleh carik

bayaran nya lumayan la, kalau nak dibandingakan dengan kesenangan nya ;)

$0.22 per search x 5 times = $1.10 per day

tengok? semudah A B C dapat 1.10 sehari.


ok, sekarang click sini untuk daftar dan dapatkan maklumat lanjut. janji tau awak pegi, nanti kite kaya same same boleh show off di belog masing masing. HAHA ;)


>>>>>>CLICK CLICK CLICK CLICK<<<<<<<


update,:

tak sampai sejam terkejut tengok dah banyak. HAHA ;)
suka hati !

: tekan kasi besar :

sekarang jom pakat ramai ramai, daftar di

>>>>>>>>>>>SSSSSSSSSSIIIIIIIIIINNNNNNNIIIIIII<<<<<<<


update lagi, as at 03.04.2010

: tekan sekarang untuk kejutan baik punyaaaa :

gembira bila tengok setiap hari poket internet semakin beranak mempinak kan diri,
tapi pasti sedih kalau tau ini gimik semata mata.
takpe, kita kan kene usaha dan kemudian tawakal,
mari kita aplikasikan konsep tersebut.
pergi join sekarang supaya nanti tidak berputih mata tengok saya bergambar bersama Lamborghini kuning hasil duit MyLook.

nah terus kesana sekarang,
jangan berlengah,
kan dari sekolah rendah dah tau tak bagus mentangguhkan kerja?
pegi sekarang,
sebelum saya marah,
baik tekan bawah tu sekarang,


>>>TEEEEKKKKAAANNN TERRRUUSSS<<<





5 comments:

naz said...

fulamak cemburu buta i jadi nya

zul/samad/angah said...

ni betul ke? or main2? mcm mana dia nak bank kat kite?

baincardin said...

*al-Fatihah utk arwah Din Beramboi...

Kapten said...

haha
aku dah ada 22 dolar lebih

wAnNy said...

gamba da upload!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails