tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, October 13, 2010

[GAMBAR] Proton Inspira (Waja Rebatch)-Rm79xxx!

berita baik, berita baik.. 
korang ingat tak Waja alaala Lancer tu?
sekarang dah keluar untuk order.. 
harga inspira ialah RM79xxx.. 
woihh itu bukan suh anda isi tempat kosong eh, tu sebab ain tak tau la sen sen tu kan.. 
owhh best tak name tu? Inspira.. 
makzz nape tak abiskan je name, Inspirasi..
haaaa lagi senang ko! 
yang berminat nk tempah boleh jenguk --> www.inspiraclub.com 

 
 
nak tau lagii banyak g je terjah link tu okk ;)



1 comment:

RafikJahat said...

wah, WajaLution. murah jugak eh. menarik design dia. nice nice. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails