tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, October 5, 2010

Buat Duit Dengan Twitter Pulak Jomm

salam satu malaysia semuaaaa ;)
saudara semua apa khabar?
diharap semuaaa dalam keadaan yang sihat dan walafiat..
*ok idea hilang macam pufff, lenyap!*

eh korang semua ade Twitter tak?
kalau ade jom kite follow memfollow ;)
sebab bosan la kat twitter tu bile takde orang layan... HAHAHAAAA..gile desrepate kan..
ohoo, lupe nak cerite, yang kat twitter pun boleh buat duit gak,,
dier macam ala ala nuffnang.. lagi banyakk follower, lagi banyakkk dapat rasenye..
haaaaaa~korang follow ain cepat kat twitter, nnt kite borak pasal ni eh..

mai follow ain kat twitter eh, : http://twitter.com/ainairul

ok, tatatataaa u olzzzz~

sape join i, i hadiahkan u ikan kerapu sebijikkkk,
mengliurkan tak??
HAHAHAAAA

ilysm Mohd Fairul.
only u.






14 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Macam ikan talapia jer rupanye cik ain... Bila mau belanja ni...???

Tn.Punya said...

ni tak sama dengan churpchurp ke.. yang boleh buat duit melalui twetter tu

♥♥ eija ♥♥ said...

saya dah follow pun :)

fiq said...

biar betul nk kasi ikan kerapu 3 rasa? cm menarik tawaran ain ni..

Anonymous said...

yes~ nk folo ain..
syu pon ad twitter gak..
tp xrmai follower..
x bes~

cKyN WaN said...

ehade twitter gak hehe. join churpchurp ek? hehe jom2

Secret Drifter said...

salam ain, jgn marah k...

awk ni mcm saya kenal la..

i suspect awk kwn cousin saya di n9...

Nur -al- Ain said...

pakngah.. bukan la, itu ialah ikan kerapuu.. hehee.. eh pakngah la blanje.. kite student mane ade duitt...

Nur -al- Ain said...

Tn Punya, oh, ni twitter, churp2 lain ;p

Nur -al- Ain said...

eija, thanks eija ;))

Nur -al- Ain said...

fiq, hheehheheeee... menarik kan ;)

Nur -al- Ain said...

anon, thanks anon ;) nnt kite bertwit err.. rajin2 la tegur ;)

Nur -al- Ain said...

ckyn wan, join2.. jom2 layan churp2 ;p

Nur -al- Ain said...

secret, ehh tak mrh pun.. sape er sepupu tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails