tajaan,

DenyutJantung!

Sunday, October 24, 2010

Mohom Ampun Salah Silap

quick update.
salam semua ;) esok ain nak final exam dah.. final exam untuk semestar 5, sem ni sangat mencabar, paper yang ain ambik sem ni payah nau.. tapi takpe, ain dicube sebaik mungkin.
so di kesempatan ni, ain nak mintak maaf tersalah silap. terkasar bahasa, terkasar gurau, terumpat terkeji, dan macam macam lagi dosa kering yang lain.. tolong doakan ain lulus ok ;p


kepade yang nak exam jugak, good luck ok ;) semoga tenang dan dapat jawab exam dengan baik ye ;)

12 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Saya doakan moga Ain dapat menjawab soalan2 dengan mudah esok yer... Sempena hari raya ni saya ampunkan Cik Ain... Hehehehe.... Lepas jawab exam dari blog saya pulak... Tarikh pun dah postpone... :)

aTiKa aTeRkaH said...

good luck ain

ahmadmifdhal said...

sem 6 ke sem 5???haha..
pe daaa...
ain...follow blog ak...mramaikn af follower

Syafrizal said...

semoga berjaya ye awak...

cEro said...

gud luck ain...
all de best!!

SyUhAdA said...

gud luck eh~!

Nur -al- Ain said...

pakngah, thanks pakngah ;) ok2 nnt free ain masuk.. ain tau jawapan tu tapi nk crk gmbr xjumpe....

Nur -al- Ain said...

atika, thanksss.. hang jugak!

Nur -al- Ain said...

chip, cehhhh.. salah lak.. dh btulkan dh ;) thanks.. gudluck k

Nur -al- Ain said...

syafrizal, thanks ;)

Nur -al- Ain said...

cero, thanks cero.. gudluck gk

Nur -al- Ain said...

syuhada, thanks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails