tajaan,

DenyutJantung!

Friday, October 22, 2010

[GAMBAR] Rosmah Mansur, Sila Minta Maaf Pada Umat Islam - Islamic Fashion Festival Hina Nabi Muhammad SAW, Dan Umat Islam

haii semua ;)
mood sekarang ni tak berape nak ceria.. almaklumlah isnin dah start final, baru nak terkial kial study. nicenicenice
adik adik sila buang yang keruh ambil yang jernihh okkk.. jangan jadikan akk sebagai idola.. akak taknakk (tetibe??)  HAHAHAAA..
ok, tapi berjalan jalan kat alam maya.. untung kan jalan kat alam maya ni, tak yah letih letih, panas panas, suara pun tak payah kuar, jalann sajo.. tapi yang tak best, nampak makanan ni,craving..tengok baju cantik, kasut cantikkk,, hishhhh ..terus bertambah tension akk dek non oiii....
 baiklah kembali ke topic sebenar, sebenarnye terjumpe fan page ni -

Rosmah Mansur, sila minta maaf pada umat islam. 



ni ialah profile picture page ni
ramai orang islam marah sebab isu ni, lepas ain kaji kaji, patut la diorang marah, fesyen semua tak berunsur islam pun.. paling ralat, ramai yang perasan gambar atas tu, yang tulisan bulat tu macam ejaan MUHAMMAD yang telah di terbalikkan




yang pelik kenape nak letak nama ISLAMIC FASHION FESTIVAL? kalau tak letak nama cm tu, mungkin tak jadi isu la bende ni kot.. ke ini segmen untuk non-islamic plak? entahlahh,ain pun tak tau apa agenda sebenar..kalau korang nak tengok lagi banyak gambar masa Islamic Fashion Festival ni boleh  click je kat link facebook atas tu..

pendapat korang cm ne? ape dah jadi la skang ni kan..

picture sumber : fan page , Rosmah Mansur sila minta maaf pada umat islam

 

14 comments:

Kuman Chaos said...

memang tak sensitive langsung.. ingatkan ada la gambar tudung moden ka hijab ka alih alh camtu lak fesyen nya.. sapa designer ek org Malaysia kah?
kuman "WLW Part2.." Entry

Ummu~Ishak said...

rosmah memang melampau

http://anakabuya.blogspot.com/2010/10/kenapela-sampai-macam-ni.html

Jey Yusuff said...

pemimpin kita semakin lama semakin tidak prihatin

Syafrizal said...

Rosmah memang kurang ajar!!!

eiela said...

hmm ape la namanya islamic fashionnya,,tapi terdedah sana sini,

Nur -al- Ain said...

kuman,tah la.. tp teruk la kan ;(

Nur -al- Ain said...

ummu, mmg.. tah la.. pelik2 la org ni..

Nur -al- Ain said...

jey , ;((

Nur -al- Ain said...

syafrizal, -_-

Nur -al- Ain said...

eiela, tu la pasal, tak seswai tajuk dgn aktvt...ngehhh

Anonymous said...

free html pdf ebook http://audiobookscollection.co.uk/Chocolate-Food-of-the-Gods-Contributions-in-Intercultural-and-Comparative-Studies/p213829/ adult comic ebook download [url=http://audiobookscollection.co.uk/fr/Parents-Families/c1050/?page=16]ebook guests of the sheik[/url] ebook microsoft enterprise library download

Anonymous said...

dry cleaning pos software system http://buyoem.co.uk/fr/product-37380/Chily-Registry-Cleaner-7-1 symbian n95 8gb software free [url=http://buyoem.co.uk/de/category-100-103/Grafiken-and-Publishing?page=3]acounting pocket pc software[/url] work nc software
[url=http://buyoem.co.uk/fr/information-9/Politique-Anti-Spam]Politique Anti-Spam - Cheap Legal OEM Software, Software Sale, Download OEM[/url] geo maping software
[url=http://buyoem.co.uk/product-10416/Autodesk-Mechanical-Desktop-2006][img]http://buyoem.co.uk/image/1.gif[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://redbrickstore.co.uk/categories/anti-acidity.htm][img]http://onlinemedistore.com/6.jpg[/img][/url]
drake pharmacy http://redbrickstore.co.uk/products/ceftin.htm increase pharmacy drugstore site online business [url=http://redbrickstore.co.uk/products/trimox.htm]degree programs for pharmacy san antonio texas[/url]
frys pharmacy in tucson blood tests http://redbrickstore.co.uk/products/pulmicort.htm what is holistic pharmacy [url=http://redbrickstore.co.uk/products/pletal.htm]pletal[/url]
wizard pharmacy perth http://redbrickstore.co.uk/products/relafen.htm walmart pharmacy in lockhart [url=http://redbrickstore.co.uk/categories/general-health.htm]pharmacy director dashboard[/url]
hospital job listing pharmacy tech http://redbrickstore.co.uk/products/diovan.htm live pharmacy continuing education [url=http://redbrickstore.co.uk/products/luvox.htm]luvox[/url]

Anonymous said...

[url=http://englandpharmacy.co.uk/products/maxalt.htm][img]http://onlinemedistore.com/4.jpg[/img][/url]
certificate in pharmacy tech http://englandpharmacy.co.uk/catalogue/y.htm pharmacy 24 hour berkshire [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/lamictal.htm]pharmacy supplies company[/url]
myers pharmacy norristown pa http://englandpharmacy.co.uk/products/grifulvin-v.htm post nasal drip life pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/apcalis-sx.htm]apcalis sx[/url]
harvey pharmacy perth http://englandpharmacy.co.uk/products/cefixime.htm rx plus pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/lasix.htm]scabies pharmacy[/url]
mission statement pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/aceon.htm northern pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/revia.htm]revia[/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails