tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, October 6, 2010

[GAMBAR] Pre Wedding Picture Sheikh Muzaffar Dan Dr Halina Yang Sangat Cantik!

korang semua dah tengok belum gambar pre wedding  Sheikh Muzaffar dan Dr Halina tu? 
dah ramai dah buat entry ni, tapi ain nak gak buat, sebab sangattttt kagum la dengan hasil KukuBesi ni.. cantik betul la. memang lain dari yang lain, rasenye ni gambar wedding terbaik kot ain pernah tengok, maybe effect tu yang buat cantik, tapi still kalau ko tak kreatif main dengan effect yang ade, tak menjadi gk kan.. 
memang credit sangat la kat KukuBesi!
errr, pasni jangan la charge mahal mahal, i teringin nk u jadi potograper i kawin nanti..heheheheheheeee ;p
owhh tema perkahwinan diorg ni Alam Kayangan,
mesti nnt cantik cantik semua kn..
nnt kite semua bersiap sedia la tengok kt TV..
hehe ;p

gambar wedding sheikh muzaffar
bawalah daku pergiiiii...

gambar wedding sheikh muzaffar
fuhhhh..hang tak kagum ka?
gambar wedding sheikh muzaffar
yang ni macam terbaikkk kot!

credit to : beautifulnara ;p

dengar nye ade cerita ala ala dokumentari malam ni dekat TV3 bertajuk - Cerita Cinta, nnt yang layan tu buat review err, ain nk g makan sate.. eheeeee

4 comments:

SyUhAdA said...

cntik gler~

✿ Nadya Ahern ✿ said...

Wahhh..cantik gitu..Ada duit semua jalan je =)

Mia-Ina said...

mmg cantik pun

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

cantik2.... touching tuh..
cantik nyerr... tapi ain klu kita ada duit pn kita bleh buat.. entah2 kita lg cantekk.. hehhh.. berangann lah sy nie oitt...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails