tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, October 19, 2010

My Raya Moments

hai semua.. hari ni banyak betul post kan.. hehehee.. semue untuk mengejar due date 31 oct.. ni untuk memenuhi undangan GTO pulak.. join contest.. memang ain suke join contest GTO, sebab orangnye baik.. so saje bersama yang lain meriahkan contest ;)

ok, ain nak join contest 1 -My Raya Moments Entry

ok, ini kisah raya tahun ni.. dalam banyak banyak tragedi raya ni, ain paling suke mase atok nak sembelih kambing masa hari raya kedue.. hoyyyahhhh.. selaku penggemar dan pencinta kambing yang tegar, ain sangat la gembire dengan pergkabaran tersebut.. macam yeyeyeyeyeeee, makan kambing.. hahahaaaa.. ni kambing fresh oo.. ambik kat kandang, sembelih terus masak.. takde macam kat kedai tu, dah berlama lama an.. rase dier terbaikkkkk oo. dapat plak atok yang masak sedapppp gileee, sampai berebut rebut semua makan ;)

yoooo.. ini dier kambing gebu yang menjadi santapan pada hari raya kedue..
ooo, kau selalu makan pokok cili wan er,,
ha kan wan setuju kau disembelih..
yes yes yes ;)
memang sodappp ;)

errr, maafkan ain kerane uniform yang dipaparkan berukuran 18SX..
hehheeee.. tu yang pakai spek ayah ain. ayah eksen je lebih tu..
saje nk penuhkan ruang bergambar..
ayah pun kambing lover.. so dari itu la mungkin ain mewarisi gen kambing ini, eh eh, gen sukakan kambing ini..
hiiiiiiii

kambing dah bogel~
atuk sembelih dengan betul dengan bacaan quran, kambing yang atuk sembelih tak berbau pun.. pastu lalat tak datang pun..
tak tau la kot lalat pergi open house ke kan.. hahahaaa..
tapi tu kelebihan atuk la kot.. atuk terror sembelih.. sayangggg atuk!
Mohd Fairul, sila belaja sembelih kambing kerana kite akan mempelihara kambing kelak sebab i loveee kambing.. HAHAHA


last sekali lepas dah siap masak akan menunggu adikberadik ayah datang makan, ni la mase seronok.. gelak gelak semue.. best ;) ini gambar raye dulu..
tahun ni, tak sempat nak ambik gambar ramai ramai..
tengok my nenek sayang pun ade dalam gambar ni.. rindu nenek tau..
rinduuuu sangatttt ;(
tapi nenek tetap dekat di hati.. ;)

ok, ni je la kot yang ingin ain share, detik detik indah ain.. saje nak lain dari yang lain.. kasi tayang kambing sembelih plak.. hehehheheheee ;)

korang pun sempat lagi join ni, cepat cepat TERJAH SINI!!

ok, selamat bercontest semua ;)

My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , Viruspadu, LittleKidsPhotography, Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150) and Denaihati (RM200)

jap jap, last sekali,.

rindu beraye tanpe jerawat dan muke yang kurusss..........
gambar raya 2007

4 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Wah dah ada perubahan yang besar pada muka... Makin kurus nampak... Maintain2 jangan lepas puasa bertambah sudahlah yer.... Cantik2...

Ada entry untuk Cik Ain oiiii.... :)

Nur -al- Ain said...

loooorr.. ni thn 2007 punye pic ni pakngahhhhh

Eyriqazz said...

thanks joining contest..dah uploadkan di FB..fuhh..tired today

~ ReD ~ said...

good luck :)

Pengaruh Wrestling Terhadap Kanak-Kanak Bawah Umur Versi 1.5SG

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails