tajaan,

DenyutJantung!

Friday, September 24, 2010

Reason Malas Pergi Open House~

tension la bile orang asyik ingat ain anak bongsu bile g jalan raye.. hahaaaa.. ok, boleh pegi muntah di tandas berhampiran..tu yang malas nak ikut mama dengan ayah g umah kawan diorang, nanti dipuji kecik, terus riak dan bermonolog dalaman, "ohhh, boleh la makan banyak banyak, masih nampak kurus ni.." tapi bile balik, tengok perut semakin maju ke depan.. gud gud gud.. boleh menang olahraga lari pecut 100m dengan perut mencecah tali untuk dicecah..heeee.. ain nampak kecik ke bile pakai baju kurung? pasni untuk effect kurus nak pakai baju kurung je la.. sampai la kurus yang sebenar muncul.. tapi apakan daya memang sangat la susah nak control nafsu makan.. ade tak sesape yang ade ubat untuk membuatkan kite tak bernafsu melihat makanan? please la, makan sekarang ni bukan lagi keperluan, tapi dah jadi hobby.. tensionnnnnnnnnnnnnn!

kami adik beradik bertiga sahaja, ok sekarang cube teka yang mane angah dan adik? err, jangan silap ye, yang tengah along. hahahahhaaaa.. elehhh,, yang buat ayat dengki kate "eh aku ingat kan mak diorang " ahh, den tak kisah do, tak menjadi kudis dengan dengkian korang tu.. -_-


9 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Takut gemuk lah tuh... hehehehe... Takpe maintain2... Nanti kalau dah naik susah nak turun... Lagi2 kalau lepas raya... Ain oooiiii... :)

cemomoi said...

kim salam kat along... besa la tu

Faizal n Fashitah said...

Errrr yang tengah tu paling bongsu kan?...

naz said...

yeahh macam mak orang lah haha

Nur -al- Ain said...

pakngah, heee.. itu la yang sedang dihadapi skang ni.. kemain payah nk turunkan berat ;(

Nur -al- Ain said...

cemomoi. heheheee, wasalam ;p

Nur -al- Ain said...

F & F, hehehheee.. ambik hati eh? heeee

Nur -al- Ain said...

naz, eleeeeeeeeehhhhh.. dengki dengki dengki

Anonymous said...

yang angahhh hotakk hang, hang teghok haa. yang itu ceot kingston comel haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails