tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, September 15, 2010

[ GAMBAR ] Pertunangan Memey Suhaiza Dan Norman Hakim

hai hai hai......
dah lame kat sini takde segmen bergossip..
heheheheee..
eh, korang semua dah tau kan Norman dengan Memey tunang raye ke-4,.
dah selamat dah bertunang..
tema colour putih hijau kot, dalam gambar memey kurus betul..
kalau tengok depan depan harus lagi kurus tu kan..
jap eh, tampal kat sini gambar diorang..














credit to : Nas Ahmad

nak tengok lagi banyak gambar pun, g terjah blog abang ketak ketak ni ;p

ok, marilah kite lenyapkan segale dendam, ketidakpuasan hati, dan segale sumpah seranah,
anggap la ini takdir mereke, dan kite doakan la yang terbaik buat mereke.
jangan menyumpah nyumpah lagi hokeyyyy..

ok dah, semua boleh sambung beraye kembali,,
daaaaaa~


18 comments:

aTiKa aTeRkaH said...

ah..mcm nak menyumpah2 gak je...haha..sabar2..

ElyaElmo said...

mereke posing macam br lepas nikahh ajee..ha3

naz said...

elok lah tu. kalau tak i panas je tgk memey ni hahaha

Anonymous said...

nyampah tengok...

Rashid said...

comelnya ..

Sharinginfoz said...

semoga dipermudahkan segalanya

Norman vs Abby

Eyriqazz said...

kalau dah jodoh mereka...

P/s :tahniah,anda salah seorang pemenang hadiah duit raya giveaway

zida said...

erk. tataau nak cakap apa. macam menyampah pun ada. tapi takpe. biarlah diorang bahagia. huhuu

AMIRA IS MIRA said...

hahaha..jadi gak ko post cter pasal budak ni..

Nur -al- Ain said...

aterk, hang ni mmg.. tak mendengar nasihat.. heheee

Nur -al- Ain said...

anon, ishh,, xbaik laa

Nur -al- Ain said...

elya, hahaaa.. ye gk kn.. nnt nikah lagi baik nye posing ;)

Nur -al- Ain said...

naz, huh? panas yg cm ne tu? hiii

Nur -al- Ain said...

rashid, ain ke? heheheeeeee..

Nur -al- Ain said...

sharing info, betul betul :)

Nur -al- Ain said...

eyriqazz, thanks sifu ;)

Nur -al- Ain said...

zida, yup.. cm tu je la.. kite mrh2 pun buang mase je

Nur -al- Ain said...

amira, sedare hang la ni.. heeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails