tajaan,

DenyutJantung!

Monday, September 20, 2010

Malas, Coklat, Biru, Kawin

hari ni dah start kelas,
MALASNYEEEEE!!!
ade lebih kurang, 2 jam 30 minit, 10 saat, ain baru perasan ade assignment untuk petang ni yang langsung tak sentuh lagiiiii..
shitshitshit..mampus la jap g kene perli..
ampun sir, raya sebulan,
so boleh lagi la kan dapat pengampunan hari ni?
heeeeeeeeeeeee~

Rabiatul : wow, mate cik ain kaler coklat!!
Ain : heheeeeee.. ye ke dik? cantik tak? ( sambil kelip kelip mate, tande bangge) hahaha
Rabiatul : cantikkk
tetibe ade satu makhluk perasan menyampuk,
BuahHati : mate pakteh warna ape dik?
Rabiatul : emmmmm
BuahHati : mate pakteh lagi cantik, warne biruuuuuu..
Ain : haaaaaah?? biru tang manooo? wekkwekkwekkk, nak gak lebih mamat ni, perasann betulll!

mane biru mate mu? mana mana manaaaaa?
itu la rabiatul sexy saye..
heeee

ok dah,
selamat kembali stress, assignment, presentation.
fuhhhh, bile la nk abis belaja, rasenye dah sampai mase kene mendirikan rumah tangge ni..
hurmmmmmmmm



2 comments:

Rashid said...

hehe.. dah tak sabar le tu.. sabar. tak lama lagi akan terbinalah mahligai k ain ..

kak ina kl said...

rasanya blog kamu pun dah kena attack kalau guna gc..guna mozilla ok pulak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails