tajaan,

DenyutJantung!

Friday, September 3, 2010

asmara VS asrama?

hari ini penuh dengan keceriaan ;) gembire sahajo. senyum sampai pipi lenguh dah. hehh, tapi nenek selalu pesan dulu, jangan suka hati sangat, nanti nangis pulak. so kene control, tak boleh senyum je, nanti dikate gile. eheheee,, lebih lebih senyum depan laptop, lagi gile kan? hiiii..

eh, jap eh, cube tengok ni, :


kah kah kah.. patut ke tersalah eje, Asmara jadi ASRAMA?? oooo,, jauh gile okk maksud kedue due nye.. memang ade masalah mengeje asmara dan asrama dari dulu lagi.. ape pasal tah ejaan due due ni mesti problem.. hahaaa.. takpe la.. tu membuktikan ain innocent bab bab asmara ni, kate budak baik kan ;) wiiwiwiwiiwiwiiii..

yes! sikit hari lagi nak cutiii..oh, kepade pelajar UiTM, semua dah sedia maklum kan, kite start cuti 3hb Sept. ehemmmmmmm, yang penting jumaat tu kelas seperti biase ok, 3 sept petang la kot maksud UiTM tu. haahaha.. yihaaaaaa~ tak sabar nak balik rumah, nak singgah pusara ratu hati ;) rinduuuuu.. nanti ain datang k nenek..

selamat nak raye dan berpusu pusu carik baju raya, oh, pergi malam okk. sebab nanti korang mencarut carut sebab jem, make nanti pahala puasa kurus.. tapi ustazah ain kate gak, 10 malam terakhir ni jangan buat bende lain malam malam, mane la tau malam kite sibuk puji baju cantikk gile, malam tu lailatulqadar, mesti cantikkk sangattt la baju tu nanti kan, kite rugi pulak., terlepas pahala malam seribu bulan.. haaa, keputusan di tangan anda, ada tentukan.

bye semuaaa~

thanks sayang berhabis duit sebab nak selesekan mama ;) ilysm mohd fairul..



2 comments:

cemomoi said...

ala dia posa la tu

Faizal n Fashitah said...

Kite pun tengah dok ngintai malam lailatulqadar ehek. Anyway, zaman sekarang ni agak normal la kesilapan teknik penggunaan ayat asmara dan asrama. Sebab tu la kemungkinan kita in future bakal menyaksikan perubahan ayat2 ni agar tak mengelirukan masyarakat. Perubahan tersebut mungkin jadi camni:
Asrama = Asam-rama-rama
Asmara = As-Mara-Kehadapan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails