tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, September 29, 2010

DiGi iPhone 4 Real

ain nak buat pengakuan ikhlas yang tak best ni.. heheheee.. walaupun kan ain gune iphone tapi ain tak de pun berdaftar dengan mane mane provider for unlimited access.. sebab banyakkkkk wooo bill nak bayar, sewe umah, api air lagi, pastu nak bayar broadband..lagi pun kat umah dah gune broadband, pastu kat kampus gune wireless kan, so ain tak de la kisah sangat nak ambik mane mane plan kan.. tapi cam boring gak la bile jalan memane tempat yang takde wifi, ishhhh bosan.. tak pat buat live update kan.. tu la pasal bile tengok pakej Digi ni sangatttttttt terujaaaa.. teruje kuase kuda u olllzzz..hhehehee.. pakej ni rasenye student cam ain pun afford ni.. nah, Ain tampal rate kat sini..

alaaaa..
sorry terkurang zat plak..
korang refer SINI la lagi besarrr, luas pemandangan ;)

setelah dibelek belek, pakej yang iDigi88 tu macammm sangat bestt
untuk student macam dah ok la ni kan,
macam untuk ain 1GB internet pun ok dah rasenye..
sebab kat umah pakai broadband, kat kampus pakai wifi,
just bile jalan jalan nak buat live update je la pakai internet phone kan ;)
dah la free ke supplement number tu TAKDE LIMIT!
harap Digi kekalkan la pakej ni..
tak best tau bile ade limit untuk call, msg supplement number..
kalau auto Billing lagi bagus n jimat kan..
dah la senang tak payah nak g kat machine or kaunter,
dapat diskaun plak tu..
menang mnggiurkan la pakej ni..
mak teruje sangat nokksz
Yang lagi bagus Digi plan ni walaupun postpaid ade FnF jugak..
so bukan la just murah untuk supplement kite je..
macam provider yang lain takde rasenye FnF ni kan..
dah tentu la kite idup bukan call family je.. dengan call classmate la, lectures la..
kalau ade FnF ni lagi bagus kan..
macam skang ain terpakse pakai 2 number,
satu postpaid, satu prepaid..
sebab nanti mahal nak call classmate dengan lectures, friend if gune postpaid..
tapi selalu belasah je sebab malas nk ambik fon lagi satu cek number fon.
malas malas malas.
kerna itu orang malas selalu rugi..
tapi dengan Digi Plan iDigi88 ni, tidak lagi akan rugii..
yihaaaaa..
penjimatan berganda ni..
memang berbaloi la kalau tukar provider kan..
cumenye.... sayang number sekarang ni..
tu je yang menbuatkan kite tetap dengan provider lame..
kalaulahhh mase boleh diundurrrr..
tapi takpe, akan buat further discussion dengan Tuan Fairul,
wajar atau tidak beralih ke Digi sebab macam dah terliur bangat sama Plan iDigi88 ni!!!

ok, nak telpon beliau sekarang.
taaaataaa~


3 comments:

cemomoi said...

ala dulu pakai dg la ni dah tuko celcom la plak... kunun patriotik le ni

joegrimjow said...

waahaaa
nasib baik gtau
huhu
thx u

Aiza Hanis S. said...

bule la takyah tuka nooo. digi pon ado gak yg leh kekalkan no tu kalo x silap. heheh tp murah gile kan. tp slack nye tu la, it's DG!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails