tajaan,

DenyutJantung!

Friday, December 10, 2010

[UPDATE]Examination Result UiTM Jul-Dec 2010

arrgghh tension nye result tak dapat tengok!! ape salah akuuu? ade pulak tu yang dah dapat tengok, ishhh geram betul la.. ni langsung dh tak pat tengok sebab button examination result pun dah tak wujud, yang mini transcript pun tak de.. maybe ade kesilapan teknikal kot, terpublish hari ni, tapi beruntung la yang dah dapat tengok result tu.. memang setiap tahun result exam uitm susah sangat nak tengok, server asyik down, memang ramai berdesup nak tengok result kot.. tapi sape lak yang tak nak tengok result periksa sendiri? hehehe..

ok, kite sabar la tunggu result esok, tah ape la nasib.. wahahahaha

kisah dulu dulu satu- Cara nak tengok result Uitm dengan mudah
kisah dulu dulu dua - keputusan exam UiTM

tengok kat email, UiTM dah mule hantar result by email. bagus kan ;)
tahniah kepade yang dh berjaya ;) teruskan usaha
yang tak mencapai target, jangan putus asa, cube lagi..
dimana ada kemahuan, di situ ade highway!


1 comment:

ChiLaBaey's Spot said...

Ha'aah lah Ain, tadi checkkan adik punya result pun sama, takde langsung option result.. Semalam check ada pulak tapi takleh masuk server 1, 2 dan 3... Senyap jer langsung tak keluar aper2... Dah keluar dah yer...???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails