tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, December 7, 2010

Kerja Senang, Makan Sedap

alahaiii bosan nye hari ni, bukan sikit punye bosan, berkoyan koyan.. HAHA.. tu la dari hari tu dah bagitau, cuti semester bukan leh sesuatu yang amat indah, terutama sekali bile menunggu result exam yang sikit hari lagi nak muncul.. uishhhh, bergetar dalam hati.. semoge semua LULUS. tu je la harapan untuk sem ni, tak dean list pun takpe, tapi plz la no repeat paper.. heeee~


ape nk share hari ni ye, ape kate pasal pengalaman kerje sepanjang cuti semester?
ok, mase cuti ni, ain keje as a helper kat Learning Edge Consultant, ha nmpk tak tu, ade logo kat tshirt atas tu? heee..keje nye fun, relax and pada mase yang sama sangat memberi manfaat ;) tu pasal ain ade post some entry bergambar at Istana Hotel sume tu, tu sume tgh keje la tu..mencari sesuap nasi yang halal u.. huhuhu.. sambil bekerja, sambil dengar motivasi menarik yang meningkatkan mootivasi diri, which is very good for student kan ;p

ni group from Alliance Bank yang sporting!



manfaat lain, kite dapat jumpe macam macam ragam manusia, ade yang fussy, yang banyak soal, ade some of them yang quite berlagak, haha.. tapi tak sume buruk, of course ade yang manis, yang baik, friendly,yang suke borak, and tak kisah kalau kite tanye macam2 pasal company diorang.. so kite dapat exchange experience.

err, tapi part yang paling ain tunggu sebenarnye part makan makan.. HAHAHA ;) sukeeeee.. mostly event akan dibuat kat hotel, so akan suke sgt nk makan desert yang cute2, sedap2, tapi jangan tertipu jugak, banyak jugak desert yang indah khabar dari rupe...HAHA.. nampak macam gileeee sedap, tapi tak sedap.. cehhhh, ade yg nmpk tak sedap, tp tu la yang terbaik ;)


yang ni memang best la,
pilih nak ice cream flavour mane mane,
and choose top ape nak,
ain suke topping kekacang, choclate sikit
fuhhh ;)
sedappppp


yang ni kurenggg skit la,
sebab masam sangat kot,
bukan flavor vanilla, tapi flavor green apple.
kite bagi 1.5/5 star..


yang ni macam hodoh kan?
tapi ni la yang terbaikkkk..
HAHA ;)
sedap gile yang ni ;p
tapi nak pergi ambik lagi malassss
satu tak cukup..heheee

 
ni pun sedap,
tapi tak la sedap sangat,
kire macam ok laaa..
hehe ;p


makan makan ;)
gambar tak tersusun ni,
tak kan la makan desert dulu baru main course kan,
HAHA..
makan buffet, so sile makan sampai muak.. :))


Pullman Hotel, Putrajaya,
cantik kan?

baik kan hari ni upload gambar ha?
hehe, ehsan dari keterpaksaan adik mengtransfer gambar..
heee~

ok, next program kat Awana, Genting..
nanti ain ambik gambar desert yang best best eh ;p

sorry quality gambar biase je,
gune digital camera je
;)

BYE
Selamat Tahun Baru!


4 comments:

naz said...

lawa siottt hotel ni

Nadya said...

Moral of the story :

Jangan menilai makanan daripada rupanya =)

Tuan Din said...

ape yg boringg nya cuti.. cam banyak jer xtvt?

cemomoi said...

time ujan ni prut lapo jeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails