tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, December 9, 2010

Makan kabus,main tiger, dah kaya, Tido!

Random picture - 2nd day
Maxis Team Fundamental -
At Awana Golf And Resort

1. Makan


Err breakfast ni dua org je makan.. Hahaha.. Blame waitress yang malas nk kemas table tu.. Bykkk gile kan kitorg mkn? Hahahaha

2. Kabus


Kabus tebal.. Compare dgn gmbr semalam tu,pokok besar tu sebagai subjek.. ;) jam ketika ini ialah lebih kurang jam 10 pagi.. Kabus masih tebal, rainy skit.. Sape yg bercadang nak pegi genting, rasenye tak payah la.. Smlm pun hujan je..

3. Main


Before game start.. Senaman ringan untuk charge energy.. Hehe ;)




Pang panggggg, grrrrrr.. Pistol lawan tiger.. Sape menang? Haaa mesti la pistol ;) alaa macam main jus jus ketike kecil tu, cube different character ;) bile diorg buat ramai ramai, serentak, adalah sangatttt comel

4. Kaya



Mission hari ni untuk diselesaikan..kejor yop kejorrr.. Hehehe

5. Tido


Separuh muke tak cukup tido.. Mate ketat!!




Ni check point org tak cukup tido di atas.. Hehe.. I tak makan suap uolzzz.. Tapi kalau ganjaran up to 1k, i pertimbangkan.. Wakakakaka

Sorry tak dapat ambik gambar desert, tapi desert dier kurang menarik la.. Tak sedap sgt pun la...

Ok dh, nk smbg jage checkpoint ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 comments:

CGG said...

wah! jalan2 sambil makan2 beshar ye dia

fiq said...

teringin nk pegi genting lagi. last pegi masa darjah 3 =(

cemomoi said...

dok dalam je la yea, outdoor sejukkk

syamsid dhuha said...

kejo yop kejorrr komeee !!! hahaha

Nur -al- Ain said...

CGG, best best ;) hehe

Nur -al- Ain said...

fiq, skang ujan je,, rugi pegi skang..

Nur -al- Ain said...

cemomoi, aah.. betul2.. sejukk

Nur -al- Ain said...

sam,, hahaha.. kejorr!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails