tajaan,

DenyutJantung!

Monday, December 27, 2010

[ GAMBAR ] Penyokong Malaysia Menyuluh Goal Keeper Indon Dengan Laser

ni yang gua bengang nii, dah kalah nak main tuduh tuduh plakkk.. eiiiii, babap muntot kang, lu orang tau la.. biase la adat pertandingan, kalau sume menang, sape mau kalah bro.. lu ambik la plak, hari tu lu dah dapat.. kerek ahh, manyak la lu punye laser, lu ingat kat Malaysia ade Star wars ke bro? ni mana punya laser we ollzz nak rembat? lu orang ni bikin kecohhh la.. ni gua kompem, seminit pas malaysia kasi sumbat goal, lu orang balik bilik edit gambar.. hadoyaiii.. macam macam la lu orang, hati mau baik. baru menang bro.. kalah takpe, biar bermaruah.. kite main tadi pun fight, so lu orang boleh bangge dengan kekalahan lu orang. lu orang anggap je team Malaysai kali ni bermain dengan rentak yang betul. tapi gua saspek,lu orang over confident la bro. takpe la, kali ni lu bagi Malaysia je la, lu orang tamak tamak pun buat ape, orang tamak selalu lugi bro. btw, gua ade gambar lu menipu, ini sudah lebih, lu bikin rakyat Malaysia hangin la macam ni.. nasib baik ade gambar wa nak kantoikan lu, ni pun gua rembat kat BelogCapAyam, nak papar kat lu orang la ni, wa kene jage reputasi Najib, lu orang jangan main main, tak puas hati nanti repeat ahhhhh..

 
gambar edit,
busuk punye tipu..
lu ni tak pandai la,
nak tipu pun agak agak laaaaa..
tu la penting English Educationnnnn,*sambil mengoyangkan pergelengan tangan
tetibeee.. hahahaha
lu orang terjah sini, jom bace paper Indon,

haaaa, ni kat bawah gambar sebenar,
lu orang kasi bukak mata jelas jelas, 
tengok peng-crop-an yang ternyata gagalllll,
booooooosuk punya olang!






lu orang nak tau mane diorang (INDON) copy-paste-crop gambar ni? haaaa sat gua kasi clear,

ni gua copy paste kat sini, tapi skit je la, kasi lu orang general idea ape yang sedang berlaku, dan betape kite ditindas... ooohhhhh, insan baik selalu ditindas, memang brengset looo

Spectator flickers laser pen during a match between Argentina and Nigeria
Fifa 2010 Laser beam
On Saturday, June 12, 2010, during a match between Argentina and Nigeria at Ellis Park, Johannesburg, South Africa, there was a security breach. A green laser pen was shone at players during the match between Argentina and Nigeria. Someone from the spectators flickered a green laser pen in the direction of the players including Lionel Messi and Argentina coach Diego Maradona.
This is not the first time that such an incident has occurred. A similar incident took place during the Champions League in February 2008 in a match between Manchester United and Lyon. During this game, Cristiano Ronaldo was targeted with a laser pen. However, this is the first incident to occur during the Fifa World Cup. This has raised concerns about the efficiency of security checkpoints during a high profile sporting event such as this. blablablabla.... tak abis copy, nak bace sume, terjah SINI

haaa skang lu orang jelas tak? pegi skang sume pertahankan tanah air kite yang tercinte, moh kite lak ganyang diorang ni, gua bubuh lu orang, lu tau laaaaaa.. panasss hati gua, type sambil gigil2 tahan marah ni, muhahahaha.. gua nak bla skang, sebelum gua cipta laser yang lagi besar diameternye, baik gua tido.. nk mimpi indah2 mlm ni


errr, cukup ganas tak entry ni? cukup gengster tak? HAHAHA, wa bla lu.. chewahhhhhhhhh


15 comments:

Trah Wann said...

Haha lawak giler kot . entah pape indon ni , konon nak tuduh malaysia guna laser tapi bagi fake picture . eeww so not matured -___-

|| A r a W a n i || said...

wWah.
Itu macam ka?
Tipu punya olang ka ni?

Hehehe..
nyabo jek le..
drpda kita dok tuding jari, baek kita cari cara nak berdamai..

agak2 boleh ke kita berdamai ngan indonesia ya?

Anonymous said...

anjing malingsia gag sportif.pake acara laser2..kalo takut kalah bilang2 sono....
fuckkk

Nur -al- Ain said...

trah wann, mmg dasar mengong..haha

Nur -al- Ain said...

arawani.. diorg yg taknak damai, cm ne kite nk buat....

Nur -al- Ain said...

anon, dah la menipu, tak reti bace plak.. haha..

ultras-indonesia said...

Kami undang kalian buat datang dijakarta ya. .tanggal 29 Dec 2010.
mari selesaikan urusan kita selama ini.
Dijamin seru.
KAMI TUNGGU ya. .
MALAYSIA BANGSA BESAR KAN?
berarti kalian bakalan hadir.

My Airul... said...

dah tipu tapi xpuas hati plak.. ntah ape2 ntah.. susah datang negare orang mintak keje.. panggil la kawan2 kau tu balik indon.. buat semak je kat malaysia ni

[z@ck] said...

terdesak sgt nak hentam malaysia sampai tak beragak letak gambar supporter negara lain.duh..pathetic gila

Dr Love said...

Jengah page saya.
PEMAIN CAHAYA LASER DI TANGKAP DAN DI KENAL PASTI

http://drlove9779.blogspot.com/

zuhanismohamed said...

tipu lah ni..fake gile gambar tu..hehe

ayie said...

ala dulu masa msia kena belasah 5-1 tu, kena leser gak...tp takde la nak bising...

noorafzan said...

siap masuk paper dorang ke..?
inilah fitnah paling jelas dorang bikin.

amirulez said...

bising je keeper 2.. bukan power pun..

Lovely Bella said...

erkk.. siyes mentaliti rendah adess!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails