tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, December 15, 2010

Ain Juare Di Chilabaey's- Dapat Ipod Shuffle!

Alhamdulillah, tak sangke ade rezeki menang contest kat blog pakngah ;) yabedabeduuuuuu~~ dapat Ipod Shuffle babe! tengah pilih nak colour ape ni ;) thanks pakngah sebab buat contest yang rasenye paling susah penah dimasuki..kekekekeke...haa sape kate blogging ni tak best? boleh kenal ramai orang, dapat tau pengalaman hidup mereke, dapat hadiah lagiii.. heeeeheee ;)



ni video pakngah umumkan pemenang, nk share jugak, pasal pakngah comellll bangat ni.. hehehee ;p ade bakat jadi Yang Berhormat ni pakngah ;p

perasaan bile diumumkan jadi pemenang, adalah sangat teruja dan terkejut, duapuloh kali refresh, gosok gosok mate, biar betul ni.. hahaha ;) girang betul hati den, rase nak blanje sume orang roti canai sorang sekeping, perut tadi lapa pun terus kenyang.. ;) waaaa, penangan pakngah!

pape pun, bukan gembire menang ipod je, ain gembire sebab adik pakngah dah kembali sihat ;) bukan ape, sian baby kecik tu nanti kalau mak dier tak sihat, semoge adik pakngah cepat cepat sembuh ( fully recovered) and boleh balik umah.. korang sume doakan sekali ok ;)


http://www.ipodportal.com/wp-content/uploads/2009/10/ipod-shuffle-1gb.jpg
warne ape cun?


last sekali, terima kasih pakngah!
terima kasih juri ;)


23 comments:

aTiKa aTeRkaH said...

comel comel.....maksud aku ipod tu..hahaha......tahniah ain

ChiLaBaey's Spot said...

Walaupun hantar jawapan last minit, rezeki Ain juga rupanye... Tahniah sekali lagi... Mau colour aper?? Nak pergi beli ni tak lama lagi... ;p

eMMe said...

tahniah ain..leh pinjam ipod nnt, hehehe...

dian said...

wahh bestnyerr..!
colour maroon or puteh cantik jgk ain.. =)

Nur -al- Ain said...

aterk, kekekekehh..tengs

Nur -al- Ain said...

pakngah, alhamdulillah,.. emm pink kot ;)

Nur -al- Ain said...

emme, boleh2 ;) tahniah jugak pemenang misteri!

Nur -al- Ain said...

dian, pink ok x?

dian said...

ohh pink ehh tu ingt maroon..hehe
ok lah cantik!

ChiLaBaey's Spot said...

Ini model lamalah Ain, iPod Shuffle baru bentuk dia lain sikit dan banyak feature baru... Pink yang baru ni lagi cantik dari yang lama...

Nur -al- Ain said...

dian, its pink la honey ;)

Nur -al- Ain said...

pakngah.. ehhehehe.. ok2.. nnt ain update

zureen said...

tahniah ain.. :)

wane pink! :P

alienelliz said...

wah..tahniah!! ijau ijau ijau..haha ijau kan cantik..=)

cik zaza said...

wahh!tahniah!kalo sy, sy plh pink..hehe

eita said...

ermmmm...biru lawa jugak....
tahniah ye....

Nur -al- Ain said...

zureen, yeee vote for pink lagi!

Nur -al- Ain said...

alieneliz, ijau pun cntk kn..ishh keliru dhh

Nur -al- Ain said...

zaza, pink pink ;) sweet kn!

Nur -al- Ain said...

eita, ;) lawa lawa, tu tgh keliru ni

zeera said...

pink so gorgeoussss
:))

cik zita said...

biru hehe..

Syima Emi said...

vote for pink...

tahniah ye :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails