tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, December 16, 2010

Features iPod Shuffle (NEW)

rentetan dari ENTRY GEMBIRE ini

dan gambar ini :

http://www.ipodportal.com/wp-content/uploads/2009/10/ipod-shuffle-1gb.jpg

rupe rupenye tersalah model la  pulakkkk.. HAHAHAHA.. ini model lame daaaa, mari tengok komen dari penganjur, Bakal YB yg comel,

mintak mahap pakngah, ain main google gmbr, copy n paste je..hehehe



justeru itu, ain telah dihantui rasa bersalah maka telah buat study mengenai ipod yang bakal dimenangi, cheewaahhh, ni dalam erti kate lain, nk eksen la ni.. wahahahahaha..

 
ehemmmmm, ini la yang terbaru, ade clip kat belakang tu tau..
features dier pun best skit dari yang lame ;)
korang rase tak yang pink tu macam gileeee adorableee?? cannot resist la!

kemudian marila kite menambah ke-eksen-an diri, dengan features yang gempaks plak..


1. Beautiful and Wearable.
hehhh, apsal warne biru plak buat demo ni? tapi biru tu pun cntk.. baby blue ;) ni yang susah ni. kalau boleh tukar tukar skin kan bagus. apple please take note cadangan ain ni. hehe..

2. Buttons
 

kecik kan?
nanti kite buat contest mencari name yang sesuai untuk ipod ni,
nak tak?
tapi hadiah tu yang susah tu,
mane nk cekau duit beli hadiah..
wakakakakakaaa..
haaaa cm neeee?

3. Its Talk To You
yeeeee, dah ade geng lain nak buat gaduh.. takde la gaduh dengan Garmin je pasni.. pasni boleh gaduh dengan Garmin dan Ipod. wakakakaka... Ipod rasenye baik skit kot, Garmin suke kencinggggg, panasss hatii den! its talk to you ni function untuk kite tau lagi ape yang kite nak dengar.. ade 25 different langguage, so kalau kau dengar lagu Thai pun nanti dier bagi tau suare gune Suare kakak Thai. tak lawak la kan.. hahaha.. kalau bosan kan, suke tuka Garmin punye narrator,pilih Thai, comelll gile la.. dengar dan gelakk.. wakakaka..

4.Multiple Playlist
ni maknenye ain akan ade banyak playlist la, playlist untuk belaja, playlist untuk jogging, eh jogging ke? hahaha, playlist untuk mood bercinte... ecehhhh, so senang kan, tak payah asyik nak next next bile nk dengar lagu.. paham tak?

ok, dah, nak maklumat lebih lanjut dan terperinci, sile ke sini -APPLE

sekali lagi, ribuan terima kasih yang tidak terhingge untuk pakngah dan keluarge ;)

sayang sayangss, sabtu sampai minggu depan ain pegi Kuantan, so macam biase la ye, entry live bergambar untuk kaliann.. eheheee.. takpe kan? nanti yang ni detail skit ain ambik, bilik, toilet, food, sume adeee.. jangan risauuu.. ok, tatatatattaa

6 comments:

Ikhwan said...

Rasanya antar biru dan pink.
Pink lagi mengancam kot.
Sebab pink tuh menonjol, lepas tuh sesuai untuk perempuan.
Just my 2 cent.

p/s : Malaysia Online Radio Station

Ray said...

Amek je wana pink..sesuai ntk prempuan..len le kalo berjiwa RAaawwwRrrKkKKk~~~! hak3

[url]http://bisneskishiro.blogspot.com/[/url]

ChiLaBaey's Spot said...

Satu lagi kesilapan, hehehehe... Clip tu memang ada lah Ain... Yang lama pun sama juga... Hehehehe... Takpe2, iPod dalam genggaman sekarang ni, jgn risau... :)

savethisblog said...

ipod punye sound kureng la ain..better sony.,

savethisblog said...

ipod punye sound kureng la ain..better sony.,

@d!w!n@@rif said...

biru santekkkkkkkkk... hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails