tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, December 2, 2010

500- NorgadisLabuan

Terime Kasih follower ke-500 ;)



Terima Kasih Nor Gadis Labuan yang melengkapkan ke-500-an follower blog ni ;p
hehehe ;) 
kepade followers yang lain, terime kasih jugak sudi follow blog merepek ni,
HAHA 
sorry sgt tak dapat jengah blog korang, sebab busy skit..
nanti bile ade free ain terjah semue! Rindu tak tdo mlm bace blog org =,=*

8 comments:

Norgadis Labuan said...

Salam,
Bestlah... ada entri khas utk Norgadis, thanks banyak2... Selama ini saya ingat saya sudah follow blog Ain, rupa2nya belum, dah tau belum follow, saya pun terus follow blog Ain. Terima kasih sekali lagi kerana terhasilnya entri istemewa ini...

cemomoi said...

ingat ada kenduri doa selamat ke... nak gak numpang

Nur -al- Ain said...

gadislabuan, hehe ;p thanks ye.. ala, entry simple je, tp ikhlas ;))

Nur -al- Ain said...

cemomoi, heheheee... kenduri nnt tunggu 500k ke..haha

HonEyBuNNy said...

wah..tahniah kepada blogger tu...;-)

cik kia said...

eh nama i ade lah.kenapa i follower yang ke 499 ? ohh no ! nak jadi yang ke 500 jugak ! hehehe

Anonymous said...

salam...
lebih cantik blog ini jika pemiliknya menutup aurat..
=)

Anonymous said...

salam...
lebih cantik blog ini jika pemiliknya menutup aurat..
=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails