tajaan,

DenyutJantung!

Monday, December 27, 2010

Kisah Bola, Ipod dan dot dot dot

yeeee~ Tahniah Malaysia menang 3-0 perlawanan dengan Indon tadi.. walaupun ain hanya sempat tengok keputusan dan ulang tayang goal goal yang ade, i tetap berbangge dgn u olzzz,, mmg mantappp! mak kagum cara u olzz block mamat indon tu.. HAHA

eh tapi korang apsal tengok bola kat mamak? kalau tengok kedai melayu tak feeling ke? untung ah mamak cm ni, patutnye kedai melayu patut buat name berunsurkan kemajuan dan keuntungan, macam contoh, dari buat nama -RESTOREN KAK LANG, kite transform jadi RESTORAN KAK LANG UNTUNG. haaa kan doa tuuu.. betull tak sahabat semua? baru la orang melayu maju, tapi service pun kasi baik la kan kaklang.. HEHE.. tebar roti kasi peluh lebih skit, baru masyukkk.. HAHA..

oh ni baru balik dating aww, couple date lagi.. HAHA.. ok, kasi gempekss skit, tengok gambar, nanti ade free kite cerite dari mule samapi akhir..


ignore muke merah, berminyak, bulat tu,
maluuuuu wooo.. haha
tp pakngah n makngah best!
sportinggggg ;)

tenkiu again!

3 comments:

My Airul... said...

u bkn tgk kt kdi mamak ke td?

Nur -al- Ain said...

u jgn la kantoikan i.. HAHA

ChiLaBaey's Spot said...

Terima kasih Ain sebab bersusah payah ke Damansara... Moga kita jumpa lagi... Seronok jumpa korang berdua... Dah dengar lagu pakai iPod baru ker...??? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails