tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, December 30, 2010

Cuti Sempena Kemenangan Menentang Indonesia Dalam Piala Suzuki

Pagi tadi dengar radio, semalam kecoh kecoh kat FB.. Ishhh berite gembire ni selagi tak kompom tak lelap mate.. Tapi ni rasenye dah memang sah ni, orang penting negare pun dah umum pagi tadi. Tapi dengar kat radio, tak tengok muke, macam ragu ragu plak, nak tanye orang, diorang tau ke? Kang diorang pun salah cm ne? Tapi rasenye dah kompom esok CUTIIIIIII sempene MALAYSIA MENANG PIALA SUZUKI !!!!!! Yieehaaaaa, kite menanggg yayyyy ;) esok cuti, cuti boleh pergi bercuti, cuti cuti yee.. Mari bercuti bersame keluarge yehhh

Tapiiiiiii ain kat cherating, program last esok, sampai umah dah malam, cmne nk feeling bercuti sempene kemenangan Malaysia bersama keluarga dan insan tersayang? Demmmmm

Tapi takpe, yang penting esok cuti !!!!!! Apa kate kite buat ni jadi cuti tahunan sempena mengingati kejayaan kite.. Wahhhhh.. HAHA

Dah papai, nak jage checkpoint dalam hujan ;(

Notabawahentry : irfan meh jadi player negeri sembilan mehhh.. Molek deh mu.. Haha

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Selamat bercuti walaupun dalam cuti semester lagi... Tak bestnye... :)

cemomoi said...

tak dapat nak rasa la feel cuti free tu

mekchu said...

frust ahh kembar aidil & zaquan tak main.. haha ntah2 dah x dpt main malaysia dorang tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails