tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, August 3, 2010

Tolong Bagi Opinion Korang Jugak!

dah lame sebenarnye nak tanye bende ni,
ape korang rase bile tengok dashboard blogspot tu, asyik orang yang same update?
sejam sampai 5 update, plus berderet semua!
rase menyampah tak?
rase tak patut unfollow je dier ni la.
kalau isi butir kau bernas, fine..
sejam berkali kalai update pun teruja ok nak tengok!
ni setakat copy paste tah mana mana,
cakap pun nak riak dan takbur, sudah la..
kot kau nak cerita pasal kehidupan yang menggembirakan,
kucing beranak operate hari ni,
takpe la,.
masih menterujakan nak dibaca,
ni update tip nak kawin la,
tip dapat cucu la,
10 tips-copy-paste-tah-mana-mana baru nak cerita hari ni makan nasi goreng,
tapi tak sedap. WTF kan?
nampak sangat mengejar traffic la dei!
nak cakap banyak kang ramai yang marah kat sini balik,
tak cakap hati sakit..
nk tengok orang lain punye update pun jadi menyampah sebab asyik update kau je!

cube jujur sekarang,
korang suke ke orang update banyak kali sejam ni?




30 comments:

Aiza Hanis S. said...

hahahahahaha klaka doooooo. mungkin beliau takde kerja lain. kene fhm situasi beliau ;P

EDDYLEBS said...

hahahaha..cam terkena kat batang idong aku jer tpi ko x follow aku kan (bukan aku la tu)...aku dah follow ko lama dah...anyway salah satu caranya jangan baca kat dashboard tu tpi baca kat google reader.....ko boleh klik nama blogger tu je smua entri dia kuar....aku gunakan cara ni....kat situ ada tulis berapa banyak enrtri yg belom ko baca lagi.....

anatayuni said...

kalau entry yang dia update tu memuaskan..not copy paste..takpe gak lah...hehhe...;)

cemomoi said...

betul le tu... kalu dah tujuan berblog nak cari duit tu le yang payah tu... boolayan je le

Noridah said...

saya suka yang update lebih kurang 3-4 post seminggu...kalau update satu hari lebih sekali tu...ermmm banyak tul masa free dia..

atty's said...

kalo update banyak kali ..citer besh takpe gak .sesekali leh ar info..

tapi kalo gebang je lebih baik takyah kalo stkt mengejar traffic..je..

zulkbo said...

salam..
setuju..
berpadalah
buat follower anda
letih nak ngejor..hu hu

peaNut said...

actually,,bnda ni terpulang kat dorang kott..tp,,peanut mmg xmampu nk carik idea cam dia org ni..asyik2 update je...huhu

naz said...

i biasa baca yang latest je even banyak update dia haha

ChiLaBaey's Spot said...

Ain kalau saya buat entry Cicak dapur saya nak bertelur boleh tak...??? Traffik lebih tak nanti..???

Hidayah Ismawi said...

mmg sgt pantang org yg setakat copy paste ... kalau update setiap lima minit tapi semua entry tak berkualiti pun ..hmmm...

just blogging for fun ...peace :)

MY LATEST ENTRY: Delicious “nasi berlauk” at Restoran Haslam

conteng conteng said...

maybe blogger camtu nak jadikan blog sebagai diari je or maybe macam twitter.

(tapi kalau update berkali kali dalam sejam memang macam agak melampau kut...huhu)

aina said...

agak serabut jugakla macam tu kan kan

Nur -al- Ain said...

aiza.. betul gak tu.. mari paham beliau. hehee

Nur -al- Ain said...

eddylebs.. heheeeee ;p wooo ade er care gitu, meh ajar skit ;)

Nur -al- Ain said...

anatayuni, yupp.. tau takpe ;p

Nur -al- Ain said...

cemomoi.. kan.. kalau sbb nk crk duit semate jadi tak best la kan ;(

Nur -al- Ain said...

noridah, hahaaa.. tu r, kalau satu hari byk post mase jauh2 takpe gk r kan ;)

Nur -al- Ain said...

atty, tu la dier.. traffic je dikejarnye ;(

Nur -al- Ain said...

zulkbo.. huhuuu, tercungap mengejar ek.. hehee

Nur -al- Ain said...

peanut, kalau copy paste pasti peanut pun mampu melakukan nye..hhehe

Nur -al- Ain said...

naz, heee.. dh tawar hati nk bace.. huhuhh

Nur -al- Ain said...

pakngah, pakngah buat cerite ape pun sume hits.. heheee ;p

Nur -al- Ain said...

hidayah, yeeeee pendapat kite same ;))

Nur -al- Ain said...

conteng , ye la.. kalau cerite pasal hidup dier best la.. kalau tah pape buat sakit jiwe nak mengejar ;p

Nur -al- Ain said...

aina, kan kan kan ;p hehee

Zack Zaifull said...

ai ke??? hihihi

EDDYLEBS said...

tak la...aku pun ada pendapat sendiri je...aku pun x follow sebarang...tpi yg copy paste memang aku x berkenan....contohnya ada 6 blogger update dorang pasal benda yg sama..ada kan? pastu entri hampir sama lenggok bahasa dia....yg tu mmg x berkenan la.............

ChiLaBaey's Spot said...

Iyer ker hits....??? Hehehe... Gurau2 jer Ain.... Kadang2 tu memang agak bosan jugak tgk blog ttg dia dgn pakwe lah, masak tghari utk suamilah... sekali sekala tu ok juga tapi kalau dah selalu sgt pun agak membosan sikitlah... Tapi nak buat macamana dah blog diaorang kan... :)

Janji Ain jangan buat juga sudah... Kita cerita buat entry ttg cicak dapur sama2 nak...??? ;p

ASaDa RyutaRo said...

adeh.. baru je lepas taip pasal jodoh baru2 ni.. terasa la plak.. hahahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails