tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, August 26, 2010

Pening Pening Lalat, Makan Tart

hello dunia, salam kepade muslim muslimat yang masih gigih berpuasa ;) rasenye mak mak mesti dah pening pikir menu kan, sedangkan yang makan beli kat bazar je pun dah pening nan pikir ape nak makan, ni kn pulak mak mak yang kene masak. heheee :) sabar la mak mak, sumber pahala tu ;p

ehh, korang ingat lagi tak pasal pencuri laptop jiran ain tu? kesian kan diorang, pastu dengar cerita lagi, budak dalam umah tu sendiri yang curi. kire nye one of their friend la yang ambik. kesian la kan. ape la malang kalau dapat housemate gitu. bukan sikit sikit yang disebat nye, untung lebih kurang RM10,000. ape la yang kau dapat buat cm tu kan.buat benci orang je.. tapi mati mati sumpah kate tak ambik. ha cam ne tu? berani sumpah siap junjung quran bagai tau, ngaku tak ambik. cam ne tu? kalau betul tak ambik takpe la, kalau betul? dah la mencuri, berani pulak junjung quran bagai. memang menempah bala.

Isnin depan kan, classmate nak buat jamuan berbuka puasa, so sebagai class representative yang baik, adalah tugas ain mengorganize jamuan sekangkang kera tu. masalahnye sekarang ade satu tempat tu dah cantik dah.kire nanti diorang akan gembire sebab dapat tepek gambar cantin cantik di fb, tapi sayang seribu kali sayang, kedai tu tutup and tak beroperai plak sepanjang ramadhan ni. ape ke hal nye pakcik buat lagu tu? huuiiishhh,.. so kitorang tukar plan makan seafood je la kat umbai or muara sg duyung.

so mane mane orang melaka, ade tak idea kat mane tempat berbuke yang menarik untuk dikunjungi? sedap, cantik dannn murah. hahahaaaa.. student tak kaye okk!

kuih tart nenas peveret dah siap ;) tak sabar nak balik seremban makan tart nenas ummi ;)) yeeehaaaaaaa!

http://3.bp.blogspot.com/_ec6CSzt5hOo/SgO-nQIMqII/AAAAAAAAAC0/RPsJA26Pk1E/s400/tart_nenas_gulung.jpg

lap air liuq yang meleleh tuuuu..
hahahaaaa

http://2.bp.blogspot.com/_DW2JMkfdbRU/SM77RgFDf6I/AAAAAAAAAm0/lArC9rg9UtM/s400/tart+3.jpg

tart yang ni tak feel sangat la kan..
yang gulung tu lagi heaven..
i LOVE tart.
hahaaa


7 comments:

Hamzah Ian said...

sedapnya tart...

aTiKa aTeRkaH said...

hahaha...cari tempat sedap2 tau ain..kalau tak sedap..ko blanje..haha

aTiKa aTeRkaH said...

nak kuih tart sikit?

nyOng.is.me said...

uiihh... nak dtg umah ain la mkan kuih tart nenas! hehe...

hentakbelipat said...

pencuri tu housemate rupenye..biasedah bnde2 cmtu...jage2 la even jiran hausemate pn

cemomoi said...

suka, sukaaaa tart

pencurik memang tak kenal kawan dan lawan tapi bodoh la kalu mencurik dalam rumah sendiri... buat report je senang crita, pastikan betul ke dak dia mencurik

kak ina kl said...

akak lagi feel tart bunga dari gulung..ala masing-masing punya selera kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails