tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, January 4, 2011

Happy Birthday Kesayangan!

Happy bday to you, happy bday to you, happy bday to Mohd Fairul.. Happy Bday to youuu..




Happy Bday Kekasih, Sahabat, Teman, Kesayangan ;) Selamat tua setahun lagi!


Tuan punye blog harus gambar lagi byk dari bday boy.. hahahaha.. Tak pedulik nak gak.. Air ni bestttt la.. Passion three kot name dier.. Ade 3 rase.. Best ;)



Ni bday boy punye.. Kenny Rogers je la er.. Nanti dah kaye i bawak u dinner kat hotel 6 Bintang.. Muahaha ;)


Selepas makan kene minum, jika tak minum gelap la dunie.. Arghhhh.. Eh mane ain punye set? Haha.. Set ain lmbt smpi.. Tak kuase nak tunggu..

Ok nak sambung dating.. Ni update live ni.. Hahaha..

WARNING : sam jangan kau ngade ngade nak prank fairul.. Siap korang kalau memandikan beliau dengan tepung..

Semoge panjang umur, murah rezeki dan berjaya mencapai semue cite cite yang dicitekan!

Oh nk tgk kek bday eh?

Ni ha -



Ni je la yang termampu.. Sape suh bday awal tahun time JPA pun tak masuk lagi.. Haha.. Tp u gembire kan? Yiehaaaa..

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Happy besday My Airul.... Moga dipermudahkan segala urusan dan pembelajaran... :)

naz said...

fuyoooo sayang sayang sayang:)

ainraus said...

semoga bahgia sampai bila-bila. :)HB

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails