tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, January 13, 2011

[GAMBAR] Siti Saerah (Dan Suami), Adik Siti Nur Haliza - Baru 4 bulan bernikah dah bersalin? betul ke?

hai hai hai, hari ni kite nak menambah dose bergosip..yiehaaaaa..

eh eh, korang ade bace paper tak pasal yang artis baru kawin 4 bulan dah melahirkan anak tu?

dengar dengar Siti Saerah. adik kepade Siti NurHaliza Dan Siti Saida..

betul ke?

 

http://1.bp.blogspot.com/_k4rPYbO57aM/TOdzUMGvjDI/AAAAAAAAJnk/lkhf8njze3k/s1600/Siti%2BSaerah%2Bkahwin%2B1.jpg
ni la cik abang (suami) siti saerah, hensem jugak ye..hehe

http://farm5.static.flickr.com/4086/5192149210_a12de5073c.jpg
pelik tak nape siti nurhaliza takde eh?


ramai yang kate betul, berdasarkan komen Saida yang berbunyi ;-

"Apa yang penting dia sudah pun bernikah dan mempunyai suami, saya harap dia dapat menjaga keharmonian keluarganya sehingga ke akhir hayat,"jelas Saida yang enggan mengulas lanjut tentang perkara itu.
dipetik dari SINI.

Gosip mengenai seorang penyanyi realiti wanita yang baru sahaja melahirkan seorang anak biarpun usia perkahwinannya baru mencecah empat bulan menjadi antara 'hidangan' hangat pembuka tirai tahun 2011 ini.

Biarpun khabar angin itu tersebar tanpa di sebut siapa sebenarnya penyanyi yang dimaksudkan, namun bayang-bayangnya sedikit sebanyak terkena tempias kepada adik penyanyi tersohor Datuk Siti Nurhaliza.

Penyanyi yang dikatakan pernah memasuki program realiti tv, dan baru sahaja melangsung perkahwinan sekitar Ogos lalu seolah-olaj ditujukan kepada Siti Saerah, apatah lagi Saerah yang pernah memasuki rancangan realiti One In A Million musim pertama dahulu, baru sahaja melangsungkan pernikahan pada 27 Oktober yang lalu bersama Saiful Anuar.
Enggan berterusan bersangka buruk pada anak kelahiran Kuala Lipis ini, Mangga Online bertanyakan kakak kandungnya yang juga seorang penyanyi, Siti Saida. Namun malangnya, Saida enggan memberikan sebarang komen terhadap berita yang melanda adiknya itu.


"Saya tak boleh kata apa-apa tentang perkara ini, cukuplah sekadar saya mendoakan dia bahagia bersama keluarga barunya sekarang.

"Apa yang penting dia sudah pun bernikah dan mempunyai suami, saya harap dia dapat menjaga keharmonian keluarganya sehingga ke akhir hayat,"jelas Saida yang enggan mengulas lanjut tentang perkara itu.

kebenaran sebenar kite tak tau la kan, tah ye entah tidak, tu pasal kite kate gosip kan, tapi kite sebagai manusia biase, tak patut la nak menghukum manusia lain kan, mengeji apetah lagi, kalau betul pun kejadian di atas, kite tetap patut bersyukur sebab mereke pilih untuk menikah, tak buang baby tu kan.. ni bahagian mereke, kite tak tau lagi, dari kite sibuk mengate, baik kite doakan agar hubungan mereke terus bahagia.. okk..




13 comments:

atty's said...

moning..

malas saida nak komen..
tapi apa yg saida cakap tu betul jugak..

ChiLaBaey's Spot said...

Iyer ker...??? Betul ker...?? (Dalam cara muka makcik2 bergosip)...

Ishh2... Kalaulah betul buat malu jer... Budak tu culture shock sebenarnye... Dari dulu lagi...

* Tak minat giler dengan Saerah, tapi admire giler dengan CT... Hehehe... :)

PokMe said...

apa yg nak dimalukan, dunia akhir zaman! nasib baik dia tak buang anak dlm tong sampah. apax pun sesape yg suka bergosip, menyediakan ruangan gosip yg seumpamanye adalah ahli neraka. nauzubillah!

Anonymous said...

0key laa 2,yg penting dy kawen n mudah2an dy bhagia sm0ga jd pgajaran pd dy,mane taw kut2 dy jd msia yg lbh baek dai kita,atleast dy n husbnd dy btanggungjwb nan baby 2,xbuang p0wn,ckup laa allah yg m'hukum,jgn kita,sbp kita p0wn xtaw baek bruk kita,mse hdpan kita mcm mane,btw saerah sm0ga happy nan anak nan husbnd. . :)

Anonymous said...

ass eating dating http://loveepicentre.com/ young women dating older guys

Anonymous said...

affair hookup dating ads http://loveepicentre.com/testimonials.php sitcom about dating

Anonymous said...

best search engine software http://buyoem.co.uk/fr/product-37280/TreeGenerator-2-0 dvd software decoder windows 2000 [url=http://buyoem.co.uk/category-200-214/Other?page=3]windows mobile bible software[/url] dvd decryption software
[url=http://buyoem.co.uk/category-12/Multimedia-and-Entertainment]Multimedia & Entertainment - Software Store[/url] acer m3000 webcam software
[url=http://buyoem.co.uk/product-37146/The-Palette-Melody-Composing-Tool-4-4][img]http://buyoem.co.uk/image/1.gif[/img][/url]

Anonymous said...

sketching software for real estate http://buysoftwareonline.co.uk/es/product-36175/Microsoft-Windows-Server-2003-R2-with-SP2-Enterprise-Edition weight and balance software for pc [url=http://buysoftwareonline.co.uk/it/product-36581/Microsoft-Windows-7-Ultimate-x32-Greek]windows xp tweaks for music software[/url] success cost estimating software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/category-100-115/Special-Offer]Special Offer - Software Store[/url] patient portfolio monitoring disease software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/it/product-37027/OO-DiskImage-Professional-6-0-x32][img]http://buyoem.co.uk/image/5.gif[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://redbrickstore.co.uk/products/lexapro.htm][img]http://onlinemedistore.com/5.jpg[/img][/url]
pharmacy sell to uk http://redbrickstore.co.uk/products/zyloprim.htm pharmacy law missouri defense [url=http://redbrickstore.co.uk/products/diflucan.htm]pharmacy weight set[/url]
pharmacy technician exam http://redbrickstore.co.uk/products/tretinoin-cream-0-05-.htm colleges with pharmacy programs [url=http://redbrickstore.co.uk/products/lysexl.htm]lysexl[/url]
neuclar pharmacy http://redbrickstore.co.uk/products/diamox.htm hopkinton pharmacy [url=http://redbrickstore.co.uk/products/erythromycin.htm]board review and study guide of pharmacy[/url]
pharmacy program midwestern university http://redbrickstore.co.uk/products/zyvox.htm pharmacy fraud in credit card billing new york city [url=http://redbrickstore.co.uk/products/roxithromycin.htm]roxithromycin[/url]

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/terms.htm][img]http://onlinemedistore.com/6.jpg[/img][/url]
beacon pharmacy in ct http://certifiedpharmacy.co.uk/catalogue/n.htm med house valleydale pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/coreg.htm]new england pharmacy[/url]
medicap pharmacy south dakota http://certifiedpharmacy.co.uk/products/adalat.htm pharmacy program in amarillo tx [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/symmetrel.htm]symmetrel[/url]
online pharmacy that takes insurance http://certifiedpharmacy.co.uk/products/proscar.htm pharmacy usa circadin [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/phenergan.htm]tadalafil cipla pharmacy[/url]
clinical changes in community pharmacy practice http://certifiedpharmacy.co.uk/products/indocin.htm nvq2 pharmacy assistant [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cardura.htm]cardura[/url]

Anonymous said...

[url=http://fdaapproved.co.uk/products/zyvox.htm][img]http://onlinemedistore.com/6.jpg[/img][/url]
medical arts pharmacy conyers http://fdaapproved.co.uk/products/horny-goat-weed.htm pharma care specialty pharmacy [url=http://fdaapproved.co.uk/products/estrace.htm]goldblatt antique pharmacy tools[/url]
miller pharmacy mukwonago http://fdaapproved.co.uk/products/generic-imitrex.htm care pharmacy [url=http://fdaapproved.co.uk/products/herbolax.htm]herbolax[/url]
business online opportunity pharmacy http://fdaapproved.co.uk/products/karela.htm pharmacy officer [url=http://fdaapproved.co.uk/products/cialis.htm]thc delivery pharmacy[/url]
university of utah college of pharmacy http://fdaapproved.co.uk/products/methotrexate.htm canadian pharmacy without using a prescription [url=http://fdaapproved.co.uk/products/vasotec.htm]vasotec[/url]

Anonymous said...

mystery while dating [url=http://freeinternetdating.info/romance/free-online-black-romance-novels]free online black romance novels[/url] lavista dating
online dating first e-mail http://freeinternetdating.info/relationships/true-lasting-relationships 10 minute dating in madison wisconsin
play free online sim dating games [url=http://freeinternetdating.info/matchmaking/colombian-matchmaking]tango online dating[/url] disabled dating in new york iy

Anonymous said...

bear dating http://loveepicentre.com/contact/ 100 free millionaire dating site
dating paradise [url=http://loveepicentre.com/map/]who is kisha dating[/url] dating service in new jersey
who is alan tudyk dating [url=http://loveepicentre.com/advice/]internet dating service rankings[/url] danay garcia chris vance dating [url=http://loveepicentre.com/user/Hborn/]Hborn[/url] dating soul mates friendships

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails