tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, January 4, 2011

[GAMBAR] Fan Page Saya Meluat Aimie Harmelia (Kekasih Khairul Fahmi Che Mat) - Patut Ke?

haahhahahah.. gelak panjang panjang sat sebelum type entry.. gelak lagi la, hahahahaha.. sape la yang pathetic sangat sampai buat fan club benci kat gelpren ( Aimie Harmelia) khairul fahmi ni? sian dier la.. tau la keeper tu ensem,bermata bundar, tapi korang jangan la meruntuhkan hubungan suci depa.. mana la tau, sebelum fahmi main bola diorg dag bersulam kasih, Aimie Harmelia pun mesti byk bagi semangat tu kat Khairul Fahmi.. kot kot diorang gaduh hari tu pasal hangpa, dah kalah kite lawan Indonesia.. tak baikk tau benci benci orang, nanti orang benci awak...

http://2.bp.blogspot.com/_I6iRc6TZavA/TSFP3LZG-wI/AAAAAAAAZzM/KB_iXFCOPzc/s1600/awek%2Bkhairul%2Bfahmi.JPG 

nak besar lagi kesan kasi tumbesaran membesar



ok ape Aimie Harmelia ni, comel je
seswaiii la tu.,,,
alaaa korang ni, kot Khairul Fahmi tak dengan Aimie Harmelia ni pun, belum tentu dier nak dengan orang yang buat fan page tu.. dah ternyate hati busuk tu.. HAHAHAH

kumbang bukan seekor u.

nak kasi hati korang lagi parahhhhh,

cun la Aimie Harmelia ni ;)


Source : FB Aimie Harmelia
notabawahentry : tak baik doakan yang tak baik untuk orang, kite doakan mereke bahagie ok :)

6 comments:

Bulan said...

manusia nie kalo dengki mcm2 kan.
kalo fahmi tue xjd sebutan xde la org nk benci makwe dia nie kot.
pelik tol.huhuhu

Nur -al- Ain said...

bulan, tu la psal.. ape la diorg ni kan.. dengki jee

@e_da said...

kesian dia.. tak pasal2 benci dia.. walhal dia kawan ngan fahmi sebelum fahmi glamer lg kan...

cemomoi said...

aku pon hensem apooo

diana said...

tk de kerja betul la..
but la benda yang berfaedah sikit..
kan??

ieda said...

ni kes jeles tak bertempat..pantang tengok org lebih sikit.apa salahnya doakan kebahagiaan org lain..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails