tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, January 15, 2011

[GAMBAR] Fasha Sandha Berbikini - Ucapan Maaf Dari Fasha Sandha mengenai isu bikini

amboiii gigihnye semue org meng-google Fasha Sandha berbikini.. kemain ramai yang teringin nak tgk eh? memang la u olzz ni.. HAHA.. 

nah kasi up entry lame- fasha sandha berbikini di Bali.

dengarnye mase ni Fasha Sandha tgh bengang Jejai ( Bekas Suami Nora Danish) pergi Jepun raikan bday anak Jejai dgn Nora Danish.. bekas madu Jejai.. Fasha Sandha bengang agknye, jelezz kot, dier pun g la Bali.. orang byk duit kan.. senang senang je.. heheee

 

dari hati tuan punya badan ( Fasha Sandha)

Salam utk peminat yang saya kasihi.Ya, memang benar ini gambar saya yg memakai bikini dan kain pario berwarna hijau. Dengan rasa rendah diri, saya ingin memohon maaf kerana berpakain begini bersama 3 sahabat wanita di tepi pantai Tanjung Benua Bali pada 30 Dec lalu. Gambar ini telah tersebar luar dalam blog2 internet dan menjadi isu selepas sahabat saya Syazwani meletakkan di laman facebook miliknya.Saya amat kesal dengan perbuatan saya. Saya tidak sempurna dan tidak lepas dari melakukan kesilapan.Pls accept my apology.Thank You.
no comment, sebab aku bukan peminat pun, sebenarnye kenape korang sume minat artis berdasarkan diri mereke? bukan ke dier artis keje berlakon, make kite kene minat lakonan dier? konpius la orang yang marah marah bagai ni, tapi opkos la tak patut kan, dah tentu mereke ni membawa name islam, tapi ade yang over tak suke, sampai tak nak tengok cerite yang Fasha berlakon.. tapi Fasha sebagai artis kene ingat, ramai yang jadikan kau sebagai role model.. aku pun tak paham apsal yang korang jadikan Fasha ni role model.. jadikan pengetue sekolah korang role model dah la, carik jejauh apsal..role model ni haruslah orang yang dekat, tak pun yang kau tau banyak bagi sumbangan, yang kau rase dier akan menaikkan semangat kau bile terpikir perjuangan mereke kan..  mereke ni model dipementasan,semangat apenye yang korang carik.. kot korang nak jadi pelakon gak ok la, pasal Fasha Sandha ok jugak berlakon kan.. apa daaa korang ni..

ok, dah.. korang pun tak payah nak hine hine, maki hamun.. cube pegi check FB sedare mare, anak beranak korang, tah tah, ade gak gambar cm ni.. kang sibuk hukum orang, terkene batang hidung sendiri.. buat malu je kan? AHAHAHA

11 comments:

CGG said...

setuju:)

cemomoi said...

err bukan blakon ke tu? dialog pon cam skema skrip... artis!

Queen M said...

hahahaha~perlu ke buat die jd role model? :P

Nur -al- Ain said...

CGG, ;)

Nur -al- Ain said...

cemomoi, hehehe.. amboii marah nmpk..

Nur -al- Ain said...

mimi.. tu la akk keliruwww..hahaha

SURIA AMANDA said...

uikk..kaalu si pasha sendat ni nak dijadikan role model....rasanya x sesuwei la dikkk...

Anonymous said...

bukan nak menghina... kita ini org islam kena lah jaga maruah diri kita maner pun kita pergi... x guna minta maaf dgn peminat.. minta ampun nga allah..

Anonymous said...

mak die pun dah ckp klu fasha berbikini kat luar malaysia tak jadi masalah (kira mengizinkanlah)...jgn berbikini dalam malaysia....so kite as org luar nak ckp ape lg...huhuhu~~

kesatuan pejuang malaysia said...

hukum syariat Allah ni kat Malaysia je ke kene patuh?kat bali ke atau lain2 xpayah?silly comment la

**sHiKinn** said...

erm fasha sendat..yg kwn dia tu..huh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails