tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, January 12, 2011

11th January 2011 - 11111


alaa sedih :(
tak sempat nak capture genap 6 tahun..
takpe la.. dah capture moment tu bersame same dah cukup indah ;p
waaa tak sangke dah 6 tahun kite same same kan ;)
semoge akan terus berjalan bersame:)
eiii malu la nak wish banyak banyak..
hahahaha


11.01.2011 genap 6 tahun gaduh-baik-senyum-masam-nangis kami bersame dan genap 22 tahun ain bernafas di bumi Allah.. Alhamdulillah, walaupun perjalanan hidup tak seindah kisah novel, tak se-gah mereke di yang lain, tapi Alhamdulillah..bersyukur dengan ape yang dikurniakan.. Terima Kasih tuhan untuk keluarga yang memahami, kekasih yang ikhlas mencintai dan sahabat yang selalu melindungi.. Terima Kasih ;)

7 comments:

Amira is mira said...

semoga bahagia selalu utk kau berdua!

ChiLaBaey's Spot said...

Tahniah2... Bila nak buat kenduri makan nasi minyak... Hehehehe... Tak sabar ni... :)

'Cikgu Padi' said...

tahniah.....semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

Nur -al- Ain said...

mira, thanks babe.. ;)

Nur -al- Ain said...

pakngah.. hehe.. tungguuuu.. panajng lagi ni.. mcm2 nk kene tempuh lagi..

Nur -al- Ain said...

cikgu pade, thanks cikgu ;p

mai :) said...

'genap 6 tahun ain bernafas di bumi Allah'baru 6 tahun rupenye.HAHAHA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails