tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, January 13, 2011

[GAMBAR - SURAT PEKELILING] Tarikh Baru Kemasukan UiTM - September 2011. (Bukan Lagi July 2011)

salam satu malaysia ;)
emm tak tau la ini perkabaran indah atau duka, sikit rase macam indah, sikit rase macam berduka..
semua student dah sedia maklum kan pasal pertikaran semester.. lepas ni tiada lagi intake July, Sem akan dimulakan at September. so apa macam? apa opinion anda semua? ofcoz la semua bende akan ade baik buruk nye kan.. yang baik nye, dapat la keje part time berlama lama an sikit kan.. 5 bulan cuti babe.. gile la..heaven tak agak agak nye? eleh, seminggu pertame je syok bile cuti panjang cm ni.. tapi yang tak best nye, lambat la kami grad nanti.. ini tak adil ni ;( sepatutnye grad 2012, tapi disebabkan pertikaran ni, kami insyaallah, kalau takde aral melintang akan grad 2013.. lambat nye kan.. baru abis degree.. nak buat ACCA lagi, bile nak kawinnnn? waaaaa~

UiTM dah pun keluarkan pekeliling, nak tengok boleh check sini - Change In Date Of Academic Session 2011-2012

disebabkan ain baik hati, ain print screen untuk korang k :)




pelajar2 sekalian, apa kata anda?

Universiti lain pun terlibat dengan pertukaran ni kan?

2 comments:

Amira is mira said...

ayoooo..lame gila cuti pasnie!
um pun cuti lame macm tue.....saba je la ea

Red Apple said...

harap2 habisla afta praktikal nih.. Fuhhhh~ Hehe :: nasib bek die tak buad tawun lepas. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails