tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, January 6, 2011

[GAMBAR] Sedutan Temubual Khairul Fahmi Che Mat, Komen Kisah Cinta Bersama Aimie Harmelia ( Cik Jejari Runcing )

  
lu orang kenal tak sape awek cun ni?
huhuhuhuhuu..
yang laki lu orang dah takde can dah, yang perempuan lu orang tak payah marah marah dah,
ni awek Khairul Fahmi Che Mat, keeper kebangsaan kebanggaan kita itteww~

mari kite ikuti temu bual mengenai si cantik ni,
lahir dari Khairul Fahmi sendiri..
mantappp sehhhh!
SokerLeaks: Ok, soalan intro. Macam mana lu boleh berkenalan dengan cik Jejari Runcing?
Khairul Fahmi: Gewe gua orang KL kalau nak tahu, urban bro. Le ni stadi kat Kelantan dan kami saling mengenali beberapa tahun sudah melalui kawan. Sekarang hubungan gua dengan dia dah masuk 1 tahun 4 bulan 3 minggu. 143 beb! Maksud dia I Love You! Hehehe..
SokerLeaks: Sape mengorat sape?
Khairul Fahmi: Gua yang mengorat dia sebab gua rasa dia punya love kat gua memang true. Masa takde sorang pun orang luar yang kenal gua sebagai pemain bola sepak, dia dah kenal dan minat gua sebagai player bola. Daripada situ cinta gua dengan dia berputik dan berbuah. Ceewaaaah!

SokerLeaks: Eleh, makwe lu ada kat sebelah kemain lagi lu punya jawapan, nak jaga hati letteww! (kata gua sambil jelir lidah :D)
Khairul Fahmi: Eh, tak la. Semua jawapan gua tadi memang true dari lubuk hati gua yang dalam. Gua profesional beb. Jawapan gua pun profesional. Cewaaahh lagi!
.....
SokerLeaks: Kalau pernah, ringan-ringan ke atau berat-berat?
Khairul Fahmi: Mu gilo ko gapo tanyo soale lagu ni? ( Apa gila tanya soalan macam ni?)

SokerLeaks: Mu nok jawak ko tok se? (Lu nak jawab ke tak ni?)
Khairul Fahmi: Ok, kawe jawak. Dok rajeng! (Ok, gua jawab. Tak pernah, tak pernah!)

SokerLeaks: Alhamdulillah, Sokerleaks tumpang bangga dengan taraf keterunaan lu. Keep it up bro! Erm, lu memang nak main posisi kiper ke?
Khairul Fahmi: Masa kecik dulu ada jugak try main posisi lain. Tapi bila dah serius main bola, sejak daripada sekolah rendah gua dah start main kiper sampai sekarang. Terima kasih buat semua coach yang pernah latih dan ajar gua selok-belok ilmu nak jadi kiper ni. Jasa diorang seme sampai bila-bila pun akan gua kenang
......
SokerLeaks: Ok, soalan last daripada kami. Apa perancangan peribadi lu?
Khairul Fahmi: Plan nak tunang dengan cik jejari Runcing tapi kena tengok jadual kerja. Iya la, dia pun lagi setahun setengah nak habis belajar. Gua malas nak kacau stadi dia. Gua tunggu dia habis stadi dulu.

SokerLeaks: Jap, kemain setia dan yakin sekali gua tengok statement lu tu.
Khairul Fahmi: Bro, gadis ni la yang follow gua dari bawah. Masa gua main Piala Presiden dulu dia dah kenal gua. Masa gua tak tahu gua nak naik macam sekarang lagi dia dah sapot gua, apa nak lagi?
fuhh memang terbaik la mamat ni, gile kebawah bumi.. relex, cool and chill je..
korang yang benci same awek jejari runcing, sudah la.. dier byk tau bagi support kat Khairul Fahmi.. dari permulaan karier lagi.. 

nak bace semua temubual best ni CLICK SINI

SokerLeaks: Ok cukup. Nanti bangga tak sudah Nora Danish kalau cerita pasal dia lebih-lebih. Erm, apa respond lu pasal ada orang yang buat page facebook benci lu punya makwe?
Khairul Fahmi: Gua malas nak amik port, gua buat tak tahu je. Makwe gua pun steady je, tak de hal la. Tak penting pun kan? Makwe gua bukan buat salah apa pun. Tapi gua harap-harap kalau boleh tu tak payahla. Kalau nak teruskan jugak, go ahead!
terbaik tak? diorang steady jah, bakpo demo buat kijo bodoh? hahahahaa.. sorry penggunaan bahase kelantan yang tidak tepat.. ese anak jati negeri sembilan,pasal tu den failed kecek kelate..muahahaha..
tata!

2 comments:

fiq said...

wah... romantik nyer khairul fahmi =D

Nadya said...

Dah baca pasal temubual ni kat blog elia..Sempoi jek KF ni..hihihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails