tajaan,

DenyutJantung!

Monday, November 8, 2010

Satu Lagi!

yayyyy ;)
tinggal satu lagi,
pastu korang dengar la ain membebel, merepek selalu selame 2 bulan..
hahaaa~

 cuti nanti akan
1) buat bw selaluuuu
2) exercise selaluuuupe
3) kurangkan makan
4) banyakkan membaca (?)
5) mencukupkan tido

ok, dah. itu sahaje untuk hari ni, sekarang nak bace LAW.. satu lagiii.. oh yessss

cube korang teke cermin ni letak kat mane?
hehehehee..

sape dapat teke dier bijak ;)



23 comments:

dian said...

mcm side mirror je..hehe

fiq said...

erm...kedai Daitso?

She is f.A.z.A said...

cermin tu letak kat dashbord kete kan ngeh3..

gudluck paper lagi ssatu yer cik ain :)

Eyriqazz said...

hik3..comel je..tahniah anda salah seorang pemenang : http://www.eyriqazz.com/2010/11/pemenang-hadiah-kategori-3give-away-my.html

Jey Yusuff said...

ok tinggal satu lg. gud luck

Secret Drifter said...

awk lepak di Kedai daiso kan???

ChiLaBaey's Spot said...

Buat elok2 yer Ain... Tinggal lagi satu ni... Boleh score 4 pointer ni... :)

Pocket said...

dik .. dah terang dia tulih basikal mirror kan?

membaca?
sila tuliskan tiga tajuk buku yang anda akan abiskan dlm masa cuti nih :D

dan buat review tentang character utama setiap satu buku tersebut :D

heheheh.. kan dah tak jadi cuti ^^;

cemomoi said...

merdeka? syokkk bule tido yeh

Syafrizal said...

jangan lupa cukupkan minum 10 gelas setiap hari

fana said...

kedai daiso la tu!

Nur -al- Ain said...

dian, side mirror basikal..haha

Nur -al- Ain said...

fiq, daiso ke daitso? hahah

Nur -al- Ain said...

shi is faza, tak tak,letak kt basikal..haha

Nur -al- Ain said...

eyriqazz, thanks ;)

Nur -al- Ain said...

jey, thanksss ;p

Nur -al- Ain said...

secret , aah..best ;p

Nur -al- Ain said...

cemomoi.. betul2.. yeyyy

Nur -al- Ain said...

syafrizal, hahaaa.. insyaallah

Nur -al- Ain said...

pakngah, thanks pakngah

Nur -al- Ain said...

pakngah, thanks pakngah

Nur -al- Ain said...

poket, its complicated..haaa

Nur -al- Ain said...

fana, yezaaaa...hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails