tajaan,

DenyutJantung!

Friday, November 26, 2010

6 Soalan Satu Jawapan

-_____-  mengape memulakan blog dgn icon muke sedih? ehehee, ni sebab bosan, pastu nak update blog, tapi takde idea. ade idea, tapi taknak ulas, taknak mengeruhkan keadaan yang agak keruh. =.=*

mari kite update, tanpe buat ayat, hanya dalam bentuk point form, ala ala Dr M

1.macam mane nak hilangkan selere makan? (hilangkan sementare sahaja)

2. macam mane nak puaskan hati semua orang?

3.uitm's students tau tak result keluar 10hb?

4. percaye tak budak budak sekarang sangatttt advance?

5. dah bersedia untuk result yang menjengkelkan?

6. kalau kite dah takde, agaknye apa khabar blog kite?

haaa, ini yang berlegar legar kat kepale.. korang boleh pilih nak buat karangan yang mane satu. HAHA.. karangan tak lebih dari 20 patah perkataan, ala ala summary yang sgt mary. heeeee ;)


tak nak buat kete gini la,
baru cool..
hahaaaa

4 comments:

Jey Yusuff said...

nk kena buat karangan ker... malasnye. hihi

ish malu la camni said...

tolong jawab soalan no1 dan 2 sekarang ! haha

Zaer!! said...

Huhu.nice tips.kalau zaer rasa malas sangat nak buat entry,just tepek gamba je.hehehe.;p.Nice one!

cemomoi said...

ni bukan soklan spm ni kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails