tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, November 23, 2010

Perbalahan Budak kecik Di Facebook

korang tengok la budak budak zaman sekarang, kemain canggih lagi gaduh kat facebook.. memang tech savvy betul,, kite dulu gaduh, zaman2 ni, tulis tulis surat, paling kuat pun pulaukan terus budak tu.. HAHAHA.. tapi comel la gaduh zama sekolah rendah..tak stress sangat pun.. ala setakat tulis surat layang, pastu tak nak kasi pinjam crayon, ape ade hal.. HAHAHA ;) kalau boleh undur mase nak ke zaman sekolah rendah.. happy, simple, and easy.. tapi tu la kehebatan mase, sekali dah lepas, takkan boleh diundur kan.. yang lepas simpan jadikan kenangan, yang akan datang, hadapi dengan senyuman ;p

psst, ain kat umah dah..udara seremban indah! tapi lagi indah kalau JantungHati ada ;(
goodluck exam SuperHero..do your best k


17 comments:

RaafikJahat said...

Dahsyat betul budak2 sekarang ni, memang advance. nak buat camne kan, zaman teknologi. :D

ezan said...

mak saya pakai public phone jew..haha

cemomoi said...

elok la tu tayah nak bertumbuk

Queen M said...

ceceyyy..rinduuu papa ke ain?hehehe..ah bnci kau dah habis exam..sob sob T.T ak ag satu..jiwa terseksa!

ish malu la camni said...

HAHAHA dia taktau ke satu dunia tengok dik oi!

Aiza Hanis S. said...

ni mesti kak in stalk kawan mimal ni =p

Whoopz said...

Hahah.. Bdk2 punya cara gado pun dah advance skrg.. 0nline je

mira the monster said...

eh mcm2 skrg ye..bangga sgt ke kalau ade iphone tuu..ewww~~~

Nur -al- Ain said...

rafiq, tu la.. diorg ni terlebih advance..hahha

Nur -al- Ain said...

ezan, mak kiteww puwnnn

Nur -al- Ain said...

cemomoi. haaa..betul gk tu kn ;)

Nur -al- Ain said...

mimi, harus la rindu dierrrrrr..hhaaha, padan muke hang

Nur -al- Ain said...

aina, hahaha.. mmg saje nk bg tau dunie!

Nur -al- Ain said...

aiza, bukannnn la.. haha

Nur -al- Ain said...

whoopz, terbaik depa ni..hoho

Nur -al- Ain said...

mira, hehe..tu la mak punye,dier plak over..kahkakak

ain said...

macm2 dak zaman sekarang...!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails