tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, November 16, 2010

[GAMBAR] Pendedahan Cinta Syhh, uncleseekers dan Mantan Permaisuri Agong,YAM Permaisuri Siti Aishah Bt Abdul Rahman

heboh skang sane sini, pasal uncle seekers yang buat pengakuan baikk punya pasal cinta syhh, uncle dgn Mantan Permaisuri Agong YAM Permaisuri Siti Aishah Bt Abdul Rahman


ceritr cinta syhhh ni siap ade 6 chapter, setakat hari ni la.. semua pasal kisah percintaan diorang, pasal uncle kene ugut dengan ayah Mantan Permaisuri,..tak tau la ni fitnah atau pengakuan berani mati..

jom kite kaji motif ye.

1. kalau fitnah, takkan la uncle ni berani sangat nak dedahkan identiti dier, nanti sie sie je dier kene tangkap kan, dihumban dalam sel. dier pun dalam penulisan dier, bagitau yang dier memang tau risiko tu, dan bersedia untuk tanggung semua risiko tu.. waaaaahh.. tak cukup berani mati ke? ape jadah nak buat fitnah bende yang kelak membinase diri kn?

2. kalau tengok kat gambar, takde la sgt macam di-edit.. ade jugak gmbr Mantan Permaisuri peluk uncle dari belakang, tapi kabur gambar tu, tah ye entah tak, tu mereke je la yang tau.. tapi uncle ade cakap, dier tengah keluarkan bende hitam dalam badan Mantan Permaisuri, so tak mustahil la gambar mereke selalu jumpe ni sebab urusan tu kan, uncle boleh jugak la manipulasi gambar gambar ni dengan buat jalan cerite lain kan, tapi back to point number 1, what for?

3.uncle dengan berani jugak buat backlink, yang membolehkan kite refer plak kat orang tu.. macam dier kate, mamat ni tau pasal kisah cinta syhh dier, then, ade link mamat tu jugak. so boleh je sape yang nak kaji dengan lebih dalam,pergi refer plak kat orang tu kan..

4. motif utame pendedahan ni, ain pun tak pasti la.. untuk mengaibkan? entah la.. uncle pun public figure, kalau dier buat cm ni, dier aibkan diri dier jugak kan? nanti orang benci dier jugak nanti.. nak kate nk traffic ke blog dier, kenape hari ni? dier dah mule ber-blog dari 2008. apsal hari ni baru nk kejar traffic?

fuh, memang perlukan kajian mendalam ni, kite tunggu dan lihat je la update yang seterusnya dan tengok ape yang bakal dibongkarkan.ke kes ni akan senyap cm tu je.. entah la kan.. kite tunggu dan lihat je la...

sikit gambar dari blog uncle seekers,




tak tau la betul atau tak ini Mantan Permaisuri agong, atau pelanduk dua serupe mungkin?

kepade uncle, kalau betul ini memang memalukan Mantan Permaisuri, hentikan la cerite-cerite ni,
kalau benar kamu saling mencintai, ini bukan carenye.
kalau betul jodoh tak kemane,
tapi kalau setakat ingin membuke aib orang lain,
bertaubatlah.

6 comments:

fiq said...

iskh, berani tul dia ni.

SURIA AMANDA said...

isk..susah nak komen ni..rasanya mcm bukan mantan permaisuri ni..mcm someone yang mirip jer...

cemomoi said...

daah lama takde publiti.. sesekali nak le test market

hiro said...

org ckp uncle ne nk duit nk byr hutang lama.

ish malu la camni said...

uih same laaaaar

Un Phat Lee said...

perrrh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails