tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, November 13, 2010

Daiso Yang Best!

rentetan entry ini - satu lagi


 haaa, ni sebenarnye, side mirror basikal.. 
HAHAHHA..
comel tak..
En.Pocket sorang je yang berjaya meneke dengan tepat,
maaf En Poket, bajet tak cukup lagi nak bagi hadiah..
tapi syabassss
hehhehe..mmg bijak ;)

bagus kan side mirror ni,
sape yang anak/adik/abang/jiran yang selalu naik basikal,
boleh hadiahkan ini kepade mereke,
baru la mereke dapat menukar lane dengan selamat
hehehe ;)
pastu beli dh smpi destinasi,
bleh betulkan rambut/tudung/makeup (pilih mane yang berkenan)
dengan serte merte..
cool kan?


tapi yang meneke location dengan tepat pun bagusss jugakk..
hehehe..
ni kat Daiso.. best tau kat sini, macam2 yang pelik tapi menarik ade..
tu nanti akan dikongsi later ok ;)
sabauuuu

13 comments:

Jey Yusuff said...

oh ye ker... huhu

Post Brooke Satu Kenangan

ALUMNI IPG KAMPUS SULTAN MIZAN said...

minta izin follow blog ni

ChiLaBaey's Spot said...

Semuanye berharga RM5... Saya kalau ke Curve mesti singgah Daiso ni... Suka Beli kotak... :)

cemomoi said...

comel juga buat side mirror moto ni nampak feminin sikit

She is f.A.z.A said...

i teka atas dashboard kete tu salah laa yer..cisss :D

Secret Drifter said...

mmg best daiso ni... barang dapur dgn iphone punya casing n screen protector saya beli di sana.. dah la murah...

RM5 satu !!

suka beli screen protector !

Nur -al- Ain said...

jey yusoff, ye ye..huhuu

Nur -al- Ain said...

alumni, sile2 ;)

Nur -al- Ain said...

pakngah. aah best kan.. berbaloiii

Nur -al- Ain said...

cemomoi, hahaha..feminiiiinn

Nur -al- Ain said...

faza, takpe2 cube lagi..haha

Nur -al- Ain said...

secret, elok tak screen protector tu? hr tu ingat nk beli gk, tp cm takut tak elok lak

Secret Drifter said...

depends gak la... sbb saya guna ok je..

xsilap ada posting saya beli ipod screen protector review..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails