tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, November 24, 2010

Bahang Kebosanan Semakin Terase

hai hai hai, Salam Satu Malaysia ;)
Menjadi penganggur semase cuti sem bukan lah sesuatu yang menyeronokkan seperti bile berjumpe orang ramai, bertanyekan status pekerjaan, dan bile mereke mendapat tahu, sedang bercuti semester, dengan senyuman sambil menepuk bahu,lantas berkata "best la, tengah cuti sem, boleh relax" tolonglah percaya anda semua, ianya tak seindah yang disangka. ku harap panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengah hari.. ( gunakan intonasi yang sesuai taktala membace ayat di atas) teeeheee..skema tak? boleh jadi pengacara tak dengan ayat tunggang langgang ni?

tengah cuti sem ni, seminggu awal je yang seronok, mase mak bagi chance bersenang lenang, mase duit ade tinggal sise-sise, cukupcukup nak isi minyak kete nak pegi sane sini, haa time ni je yang indah pun.. selepas tu, bosannnnn.. duit takde, badan sihat, pipi semakin gembul.. demmmmm

ok, pada hemat anda semua,, ape yang terbaik untuk dilakukan dikala cuti sem, yang tak akan membosankan? ain dh try cari part time, tapi usaha gagal. sobsobsobbb -____-

ha, pastu sape yang duduk area senawang, yang nak gune orang keje part time, boleh panggil ain.. HEHEEE

tataaa semua

8 comments:

Lina_Lin said...

btl tue..mmg boring..
ari3 ngadap lappy..

Whoopz said...

Belajar masak.. ErR.. Ke memang dah terer masak? :)

cemomoi said...

mandi lautttt best

dya adriza said...

betul la. mula2 mmg bez. lama2 tu adoi boring betul. tp bila nk buka sem, rasa mls plak nk balik hehe~

Jey Yusuff said...

memang.. sangat membosankan

ish malu la camni said...

SAMA DOWHH !

ChiLaBaey's Spot said...

Apa kata tolong orang surau sediakan hidangan... ehhhh, silap bulanlah... Kalau ramadhan bolehlah tolong more... hehehehe...

Dah...Dah.... tolong mak tu... dapat pahala... :p

The Godfather said...

cat la kete tu.. xpn cat umah.. sblm masuk blaja siap la tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails